Reactie anti-schimmel zalf

  • #1

    Hallo!

    Ik weet eigenlijk niet waar ik dit bericht het best kan posten, zal het daarom ook maar even in de rubriek Maag en Darmen plaatsen.

    Sinds enige tijd heb ik een schimmelinfectie op mijn huid rond mijn maag/middenrif. Vorige week ben ik bij de huisarts geweest en ze heeft mij een zalfje voorgeschreven; miconazol/hydrocortison (20/10). Ik merk dat de plekjes nu wat rustiger worden dus dat is een goed teken. Nu mijn probleem. Ik heb colitis ulcerosa en voel mij door de zalf hondsberoerd en krijg last van mijn darmen. Als ik de zalf niet aanbreng dan voel ik me beter en smeer ik het weer op de plekjes dan gaat het slechter met me. Ik smeer de minst mogelijke hoeveelheid op de plekjes. 2 keer per dag. Ik slik geen medicijnen ook niet voor mijn colitis. Ik verdraag geen medicijnen. Sinds ik een jaar geleden ben gestopt met medicijnen voor mijn colitis gaat het beter met mij dan ooit. Zelfs als ik een paracentamolletje slik ga ik me slecht voelen en krijg ik last van mijn darmen.

    Ik had echter nooit gedacht dat dit ook met een zalfje zo zou zijn en was dan ook zonder enige belemmering met het zalfje van start gegaan. Het is echter van groot belang dat de schimmelinfectie weg gaat want als de ontsteking diep in de huid gaat zitten moet ik aan de anti schimmelpillen en dan voorzie ik ernstige problemen. Bij ‘gezonde’ mensen hebben deze pillen meestal al ernstige negatieve invloed op de gezondheid.
    Ik ga morgen mijn huisarts er over bellen maar ik zou graag van een andere deskundige ook wat informatie willen ontvangen.
    Ik hoor het graag.

    Met vriendelijke groet. Qin.

    Reageer
Reageer op: Reactie anti-schimmel zalf


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief