rare klachten als niet zweten en een brandende geiriteerde huid

  • #1

    Even een vraagje, ik weet niet of jullie hier een antwoord op weten of tips hebben maar ik hoop het wel.

    Sinds enkele weken zweet ik niet meer. Toen het 14 graden was een paar dagen geleden had ik het al warm en nu met die hete temperatuur helemaal. Ik vind het raar en eng want je moet toch je vocht kwijt en afgekoelt worden, met koudere temperaturen afgelopen weken liep ik al de hele dag met een koude natte handoek op me hoofd omdat ik het heel erg warm heb. Ik zweet gewoon echt niet! Vandaag in de hitte naar buiten geweest en had het heel erg heet maar me hele lichaam was kurkdroog. Maar als ik bv zonder kleding op de bank lig voelt het ook weer niet fijn en krijg ik het koud ( geen koorts ), me lichaam staat in brand. Ik probeer veel te drinken. Ik weet geen andere manier om af te koelen. Ook jeukt me hele huid en is ie erg geiriteerd..

    Reageer
    #2

    Je klachten zouden veroorzaakt kunnen worden door nierproblemen. Hoe is met plassen? en hoe ziet je urine eruit? Hoe ruikt je urine?

    Reageer
Reageer op: rare klachten als niet zweten en een brandende geiriteerde huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief