Rare bultjes op handen

  • #1

    Hoi!
    Vorige week ging er in het weekend iets mis met mijn spieren ofzo. Het deed iig zeer en ze waren vermoeid (in me armen en benen). Ik weet nog steeds niet wat het precies is en ik heb er nog steeds last van. Ik ging naar de huisarts en ik had toen iets van een lage bloeddruk en een hoge hartslag en bij bloedonderzoek kwam eruit dat ik vitamine D3 tekort had. Ik had echt zo'n wtf momentje want als er zon is ben ik daar altijd wel te vinden. Ik ben wel vegetarisch maar ik krijg al me stoffen gewoon binnen. Maargoed ik kreeg dus van die tabletten en nu een paar dagen later heb ik van die rare bultjes op me handen. Ze zijn niet rood ofzo ze zijn heel klein toch, bijna onzichtbaar maar je zou het kunnen vergelijken met een beginnende wrat. Ik heb het vaker gehad. 2 jaar geleden had ik het heel erg. De huisarts zei dat het misschien een soort allergie was en zei dat ik daar een soort zeep voor kon kopen (soort stinkachtige zeep)Het heeft nooit geholpen. Uiteindelijk zijn ze zelf weer weg getrokken. Nu heb ik dus die bultjes elk jaar weer maar wel rond de tijd dat het mooi weer is en dan heb ik het maar even en dan is het weer weg. Nu heb ik het dus ineens terwijl de zon nauwelijks nog heeft geschenen. Ik heb voor me zelf dus even een link gelegd met het feit dat ik nu Vitamine D3 kauwtabletten heb en dat ik nu ineens van die bultjes weer heb.

    Zou ik misschien allergisch zijn voor vitamine D? En zijn er misschien nog andere die ook van dit soort bultjes hebben en de oorzaak weten?

    Reageer
    #2

    Weet je er al meer over?

    Ik neem sinds twee weken vitamine d supplementen en ik heb opeens last van kleine bultjes op m'n gezicht en vandaag ook eentje op m'n buik. Ziet eruit alsof je door een mug bent gestoken.

    Ik heb normaal een hele gave huid en nooit bultjes of iets dergelijks.

    Ben benieuwd of je al iets wijzer bent geworden

    Reageer
    #3

    Urticaria?

    Reageer
Reageer op: Rare bultjes op handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief