2 vreemde bultjes op de hoofdhuid en rug

  • #1

    Ik heb al zolang ik mij kan heugen 2 bultjes op mijn lichaam (ben u 26jaar), waarvan ik vroeger dacht dat het grotere moedervlekken waren. Die op mijn rug irriteerde me al langer want soms bloedde het en het was een beetje opgezwollen. De dokter zei dat dat waarschijnlijk kwam door irritatie van mijn BH bandjes. Vorige zomer heb ik het laten bevriezen, gedeelte is eraf, maar nog niet helemaal (er zit een soort van bruin/rood vlekje nu met een half bultje).
    Sinds deze week, begint ineens die vlek op mijn hoofd (zit net in mijn haargrens naast mijn voorhoofd) rood te worden en op te zetten. Ik dacht misschien zit er een pukkeltje onder of naast maar niks, en er zit ook totaal geen gevoel in, kan erop duwen wat ik wil. Ik vind het een beetje eng. Ik ben net verhuist naar Zweden, dus heb nog geen dokter, hoopte hier misschien te weten te komen wat die 2 bultjes zijn. Het lijkt op een wrat maar die zijn niet rood toch?.

    Reageer
    #2

    Hai, heb je iets aan deze site?
    http://www.huidinfo.nl/rode%20vlekken.html

    Reageer
    #3

    Moedervlekken komen in veel verschillende verschijningsvormen voor. Hoewel de meeste in kleur variëren van licht- tot donkerbruin, zijn ook moedervlekken in huidskleur, zwart, blauw, paars en rood niet ongewoon.

    Lees verder/Bron:
    http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/91947-onschuldige-moedervlekken-en-de-kwaadaardige-variant.html

    Reageer
    #4

    Hai, kan het een bloedblaasje zijn?
    Groetjes

    Reageer
Reageer op: 2 vreemde bultjes op de hoofdhuid en rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief