huidirritatie

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al een week extreem last van huidirritatie bij mijn mond, neus en rond mijn ogen. Het zijn droge rode schrale plekjes en soms schilfert het. Ook kan het jeuken en trekken.

    Ik gebruikte eerst neutrale dag en nachtcrème en dacht dat er daarvan zou komen, maar daar ben ik inmiddels mee gestopt. Maar de klachten blijven
    Ik smeerde er ook pcle creme op van biodermal, dat deed ik altijd al, maar het werd er wel iets rustiger van, maar de roodheid bleef en de andere klachten kwamen terug.

    Na het douchen lijkt het nog erger te worden, nu smeer ik er alleen wat olie op (van rituals) om het trekkerige en schilferige uit de weg te zijn.
    Ik gebruik verder ook geen zeep bij het douchen en heb al allerlei dingen geprobeerd. (andere shampoos gebruikt en andere tandpasta's)

    Maar ik weet nu niet zo goed wat ik er mee moet..
    Dacht eerst ook dat het clowneczeem kon zijn, maar daar ben ik nog niet achter aangezien ik verder geen producten gebruik die het zouden kunnen veroorzaken. Verder is mijn huid dus erg droog, maar ik heb ook wel puisten (ook rond mond). Het zou ook heel goed aan de leeftijd kunnen liggen... (bijna 16) maar ik vind het echt heel gênant.

    Ik ben ook nog niet naar de dokter geweest, aangezien het vakantie/kerst etc. is.

    Kan iemand mij helpen met wat tips ??

    Reageer
    #2

    Klinkt als eczeem...

    Reageer
    #3

    Kun je een foto plaatsen van de schrale plekken?
    Groetjes

    Reageer
    #4

    Perleche ontstaat door irritatie van de mondhoeken door speeksel.

    Reageer
Reageer op: huidirritatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief