Jeuk rondom anus en op de billen

  • #1

    Hallo beste lezers,

    ik ben reeds een halfjaar terug van een reis door Azië. In maleisië heb ik giardia lamblia opgelopen. Mijn hele buik en billen zaten onder de rode zweertjes, en het jeukte als een gek. Na een bezoek aan de huisarts heb ik toen wat medicijnen gekregen en daarna was alles vrij snel weg. De inname van de kuur is nu zo'n 5 maand geleden.

    2 Maand geleden kreeg ik weer wat last, en ben weer naar de huisarts gegaan. Die dag had ik niet erg last, en ze kon niks bijzonders vinden. Ook in het fecesonderzoek was geen giardia lamblia te bekennen en ook geen wormen..

    Rondom de anus zijn het vaak hele kleine bultjes, die ongelofelijk jeuken! en op mijn billen komt soms een zweertje die ook heel erg jeukt. Deze voelt aan als de bultjes die je krijgt bij giardia lamblia.

    Ik vraag me toch echt af wat de oorzaak kan zijn aangezien er geen sporen van parasieten gevonden zijn. De dokter dacht aan een vorm van exceem, maar ik weet niet of dat het wel is..

    Hopelijk kan iemand me verder helpen

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Smetplekken?

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Inderdaad, vreselijke jeuk, daar heb ik ook last van gehad. Een zalf van de huisarts gekregen tegen exceem, 2x daags gedurende 10 dagen, en het was weg!

    Reageer
    #5

    En hoe heette die zalf?

    Reageer
Reageer op: Jeuk rondom anus en op de billen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief