Talgklier verwijderd, nog steeds klachten

  • #1

    Ik heb circa 3 weken geleden een talgklier laten verwijderen uit mijn voorhoofd. Ik had al enige tijd last van een bult en na een bezoek aan de huisarts ben ik doorverwezen naar het ziekenhuis / plastisch chirurgie. Ze hebben een ontstoken talgklier weggehaald, maar nu heb ik nog steeds erg veel last van een bult op die plek. Het voelt echt keihard aan, alsof er een ''schijfje'' onder zit en als ik er in knijp komt er veel bloed uit en geelachtig wondvocht.. Tevens raakt de huid rondom die plek helemaal opgezwollen als ik knijp, circa zo groot als een 2 euro munt (en dat is toch aardig groot op je voorhoofd).

    Kan het zijn dat dit te maken heeft met littekenweefsel of iets, of moet ik maar weer terug naar mijn huisarts voor de zekerheid?

    Reageer
    #2

    heb hier ook al jaren lang last van en waarschijnlijk is it de ontstoken talgklier die weer terug komt. mijn ervariging is dan ook dat artsen en zelf er weinig aan kunt doen wel zijn er verschillendr antobiotica kuren die kunnem helpen dermatologen zijn hier beter in gespecialiseerd nogmaals dit is nijn ervaring ik hoop dat je er iets aan hebt.

    Reageer
    #3

    Trekzalf smeren

    Reageer
    #4

    Als het ontstoken blijft, vraag dan om Fucidine crème of zalf aan je huisarts.

    Reageer
    #5

    Zal eens vragen aan mijn huisarts. En dat harde ''schijfje'' waar ik het over had, is zeker littekenweefsel?

    Reageer
    #6

    Toch maar even terug naar de huisarts om te laten beoordelen. Drie weken is best lang. Hij kan dan constateren of het littekenweefsel is, of misschien toch nog harde talg.

    Groetjes Kimmie

    Reageer
Reageer op: Talgklier verwijderd, nog steeds klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief