wratten van 3j onder de voeten

  • #1

    Hoi hoi, ik ben een vrouw van 20 en heb 3 jaar last van wratjes onder mijn voetjes 🙁 Ik breng hier en daar 's avonds een creme en knip de huid af, zo ver ik kan gaan. help ! 🙁

    Reageer
    #2

    Wat kunt u er zelf aan doen?

    Draag schoenen of slippers in gymzalen en zwembaden; dat vermindert de kans op wratten.
    Als u wratten heeft, kunt u er het beste van afblijven. Als u aan wratten peutert, kunnen er meer ontstaan.
    Gewone wratten verdwijnen wel eens als u ze iedere dag aanstipt met wrattentinctuur. Dit is te koop bij apotheek of drogist. Bij waterwratten mag u geen wrattentinctuur gebruiken, omdat het vaak irritatie veroorzaakt; bovendien helpt het zelden bij waterwratten.
    Aan waterwratten hoeft u niets te doen. Als de huid rondom de waterwratten geïrriteerd is, kan smeren met een vette crème de irritatie verminderen.
    Bij wratjes op de penis kan een condoom helpen om overdracht te voorkomen.

    Lees verder/Bron:
    http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenfolders/NHGPatientenfolder/PF06.htm

    Reageer
    #4

    Ik heb ze ook gehad op jouw leeftijd en het werden er steeds meer. Ik heb ze weg gekregen met een zalf van de dermatoloog - weet de naam niet meer, sorry. Ze zijn iig nooit meer teruggekomen. Ik vond het maar viezig en was als de dood mijn vriendje te besmetten. Ik zou me laten doorverwijzen naar een dermatoloog. Laat je weten hoe het gaat met je?

    Lana

    Reageer
    #5

    Ik heb een vriendin die dit een paar jaar geleden ook erg had, ze heeft ze een aantal keer laten aanstippen in het ziekenhuis en sindsdien zijn ze nooit meer teruggekomen! Ik heb er zelf geen last van maar ik denk dat dit wel een goede tip voor je is, hopelijk heb je er iets aan!

    Reageer
Reageer op: wratten van 3j onder de voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief