ziekte van lyme?

  • #1

    Hallo,

    Gister kreeg ik ineens hele erge buikpijn het begon al vroeg maar met de dag door werd het erger dus ik ben naar de dokter gegaan. De dokter zei dat ik een buikgriep kon hebben en als het erger zou worden dat ik naar het ziekenhuis moest gaan. Maar toen ik deze ochtend wakker werd had ik dit plekje op mijn buik. het lijkt wel een beetje op dat plekje dat je krijgt als je de ziekte van lyme hebt. ik weet niet wat ik moet doen en ik hoop dat uw mij verder kan helpen. ik heb hier een link naar de foto van het plekje:

    http://img823.imageshack.us/img823/2607/buik.png

    Met vriendelijke groet.

    Reageer
    #2

    Hoe gaat het nu met je? En met de buikpijn? Mag ik vragen hoe oud je bent? Waarom denk je dat dit plekje met jouw buikpijn te maken heeft? Het is een beetje lastig te adviseren met alleen een foto van een plekje en de melding buikpijn. Kun je wat meer gegevens vermelden?

    Bart

    Reageer
Reageer op: ziekte van lyme?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief