Schilfertjes in haar en gezicht

  • #1

    Al jaren heb ik 'vettig' haar. Ik gebruik nooit gel en toch denken mensen vaak dat ik een product in mijn haar heb zitten. Het kom misschien door de witte stukjes die ik in mijn haar heb. Het is geen roos volgens mij. Douchen doe ik elke dag en haar-wassen doe ik nu eens per drie dagen.
    Het zit ook in mijn wenkbrauwen en soms heb ik kleine witte spikkeltjes op mijn wang zitten.

    Vanochtend was het op de wang een stuk heftiger dan anders en jeukte het ook. Ik ben net wel enkele weken ziek geweest. Verminderde weerstand zou dus van invloed kunnen zijn.

    Reageer
    #2

    Klinkt al psoriasis.

    Reageer
    #3

    Volgens mij is het geen psoriasis. De foto's die ik daar van heb gezien zijn veel ernstiger. Die mensen hebben het overal en hele plekken.

    Bij mij zijn het kleine witte bolletjes of schilfertjes in het haar. Niet eens heel veel zoals bij roos. In de wenkbrauwen is het iets heftiger.
    Op de wang is het normaal niet heel nadrukkelijk aanwezig. Het zijn meestal witte puntjes of stipjes. Die zitten op de wang en de zijkant van de neus.

    Gisteren was het plots een stuk heftiger op mijn wang. Het is nu weer bijna normaal.

    Reageer
Reageer op: Schilfertjes in haar en gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief