Rode stipjes en moedervlekken

  • #1

    Hallo, ik ga morgen naar de dokter maar ik wilde eerst even hier vragen of mensen hier misschien iets in herkennen?

    Ongeveer een maand geleden had ik hele kleine rode puntjes (stipjes) op mijn voeten en onderbenen. Het waren er maar heel weinig, en op mijn armen zaten er ook een paar die je bijna niet kon zien. Nu zijn ze bijna weg, maar het valt me op dat ik steeds meer moedervlekken krijg. Ze zijn niet opvallend ofzo, maar het zijn er ineens zo veel. Op mijn rug heb ik een soort plekje waar een cirkel van allemaal kleine moedervlekjes bij elkaar zit. Ook lijkt mijn tepel(hof) groter te zijn geworden en daar zitten ook 2 moedervlekjes. Mijn borst doet ook pijn sinds een week ongeveer en vooral bij die vlekjes.
    Verder heb ik wel eens last van duizeligheid en ik heb het best vaak koud.

    Alvast bedankt voor de reacties.

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat dit moedervlekken zijn want die groeien niet zo snel.

    Als je bij de huisarts bent geweest, wil je dan laten weten wat de vlekjes bij jou betekenen?

    Reageer
    #3

    Ja dat is prima.

    Kom net van de telefoon met de huisarts, die is op vakantie dus ik kan volgende week pas langskomen voor een afspraak, want het is geen spoedgeval. Ik vind dit echt belachelijk, is dit de normale gang van zaken als je huisarts op vakantie is? Het is een hele praktijk waar meerdere dokters werken en ik ging er dan vanuit dat je gewoon even een andere dokter kreeg.

    Reageer
    #4

    Toch juist fijn dat je weet dat het geen spoedgeval is!

    Reageer
    #5

    het is natuurlijk nu druk bij die andere artsen, dus als het kan wachten laten ze het liever even wachten, maar meestal kun je wel binnen een paar dagen terecht.
    de borst die pijn doet, voel je daar ook een verdikking?
    dan moet je even terug bellen.

    je moet vooral niet in paniek raken, meestal zijn moedervlekjes onschuldig, maar het is altijd goed moedervlekken te laten controleren.
    dat zou je dus inderdaad kunnen laten doen.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #6

    Het is al een lange tijd geleden maar ik heb nu precies hetzelfde, weet je nog wat de dokter heeft gezegd toen die terug kwam van vakantie?

    Reageer
Reageer op: Rode stipjes en moedervlekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief