dunne huid

  • #1

    mijn dochter is 2,5 jaar en meervoudig gehandicapt. Ze kan niet zelfstandig eten en ook niet rollen, staan of zitten. Ze ligt de meeste tijd op haar rug. Ze heeft zo'n dunne huid, dat als ze dunne ontlasting heeft, dan is de huid van de billen af en dan bedoel ik dat alles onder het bloed zit. Ze heeft regelmatig dunne ontlasting doordat ze sonde-voeding krijgt. Bijna elke dag zit er bloed in de luiers. Ik heb alles wat ik kon verzinnen op de billen gesmeerd, van sudocreme tot groene leem, zelfs maizena. ik weet het niet meer. help.

    Reageer
    #2

    ik neem aan dat je dit met de kinderarts hebt besproken?
    is er niets aan de samenstelling van de voeding te veranderen?
    heb je al met Calendula gesmeerd?
    ik zal eens overleggen of het zin heeft het ook te slikken, ik denk nml van wel in dit geval.

    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Ik vind dit een probleem dat bij een kinderarts besproken zou moeten worden. Het voorkomen van deze agressieve ontlasting is volgens mij het belangrijkste.

    [i]Splits een ei. Maak de billen goed schoon en droog, en smeer met een dotje watten het eiwit op de aangedane billetjes. Zo breng je een dun beschermlaagje aan, waarna de huid kan genezen.
    Vermijd appelsap, en gebruik géén geparfumeerde doekjes.[/i]

    (Gevonden op OudersOnline.nl)

    Reageer
Reageer op: dunne huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief