m’n laatste hoop, acne

  • #1

    hallo allemaal!

    Om een heel lang verhaal kort te houden;
    Ik heb acne,
    vooral op mn wangen en ere zichtbare porien op mijn wangen (boven) en op mijn neus.
    Ik heb letterlijk alles geprobeerd qua cremes, maar niks helpt uiteindelijk!
    De duurste cremes heb ik gebruikt, van clinique €100 euro tot de tuinen.
    Na ruim 6 jaar kan ik tegen [b]iedereen[/b] zeggen; acne komt van binnenuit. Cremes helpen er niet tegen!

    Ik geloofde zelf nooit in deze ''spreuken''maar dit is indd toch waar! Ik ben erachter gekomen omdat ik al jaren veel verschillende cremes gebruik en die niet hielpen. Verder ben ik een fanatieke sporter en eet ik erg gezond (daar kan het verder niet aan liggen)

    Ruim 5 maanden geleden kreeg ik te horen dat ik pfeifer had.
    Ik kreeg een antibiotica kuur(die niet hielp omdat ik daar nogal alergisch voor was. Binnen EEN WEEK was mijn hele hele zó glad als een babyhuidje. Ongelofelijk! Het voelede letterlijk zijdezacht en alles was genezen. Omdat ik zo allergisch was voor de kuur moest ik stoppen en kwam het zo weer terug..

    Hoe er het is om dit te hebben is niet te beschrijven, ik durf soms niet meer naar buiten of uit met mijn vriendinnen. Ik schaam me er enorm voor en dat heeft erge invloed op mijn zelfvertrouwen. Je zou kunnen zeggen, met acne valt eigenlijk niet te leven..

    Mijn vragen;

    -Welk pilletje/medicijn zonder of met papiertje van de dokter helpt net zoals antibiotica écht tegen acne?
    -Silk pores? Het ziet er (weer) zo vertrouwd en belovend goed uit, enige ervaring hiermee? Helpt dit echt?

    Bedankt iedereen!

    Reageer
    #2

    Ik gebruik benzyperoxide wat je bij de apotheek zo kunt kopen. Het werkt super. Na een paar dagen wordt je huid wel erg droog en gebruik ik 2 keer per week een vochtmasker. Ik heb roacutane gebruikt en ook clinique, niets hielp! Na 20 jaar heeft de benzyperoxide me eindelijk van mijn acne bevrijd!!

    Reageer
    #3

    Hai Annais,

    Ik ben 32 jaar en heb sinds mijn 14e acné. Ik heb ook jarenlang alles geprobeerd, en idd was de antibiotica het enige middel wat écht hielp. Nu kan je niet aan de gang blijven met kuren, dus nu ben ik onlangs gestart met een behandeling bij een schoonheidsspecialiste. Ze heeft me een aantal producten verkocht van het merk Environ, en ik moet zeggen dat ik versteld sta van het resultaat van de producten in combi met de behandeling. Ik was wel meteen 134€ armer, maar het werkt wel! Ik denk dat je, als je er heel erg veel last van hebt in je dagelijkse doen en laten (heb ik ook altijd gehad, het maakte me altijd erg onzeker), je er echt werk van moet maken en naar een huidspecialist moet gaan.... Het kan echt verholpen worden, maar het kost wel geld en 'onderhoud', en dat moet je er voor over hebben... Voor het feit dat mensen zeggen: acné komt van binnenuit: onzin! Ik heb jaren brandnetelthee gedronken etc etc etc, maar het heeft te maken met de zuurgraad van je huid die te laag is, je PH waarde, daardoor kunnen bacterieën zich instaleren. Ga naar een echte specialiste en je zult er snel vanaf zijn.

    SUCCES ik weet hoe rot je je kan voelen. Vergeet niet dat je het zelf veel erger ziet als een ander, dat is écht waar.

    YB

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    Benzylperoxide werkt redelijk, je huid wordt er echter wel verschrikkelijk droog van af en toe. Het kost niet veel, en is er volgens mij in 2 sterktes te krijgen. Mocht dit ook niks uithalen, dan moet het volgens mij mogelijk zijn om anti biotica kuren aan te vragen bij de schoonheidsspecialist. Als je er echter allergisch voor bent weet ik niet of dat verstandig is. Anti-biotica is er wel in heel veel soorten, het kan zijn dat de anti-biotica die je hebt voorgeschreven voor de ziekte van pfeifer, een ander is dan de anti-biotica die je bij de schoonheidsspecialist kunt krijgen. Misschien het proberen waard.

    Reageer
    #6

    benzylperioxide ga ik zeker ik zeker is proberen, en ook zal ik naar en huidarts gaan,
    heel erg bedankt allemaal!!

    Reageer
    #7

    Hai Annais, zou je willen laten weten hoe het gaat en welke resultaten jij bereikt met het gebruik van benzylperioxide voor jouw hardnekkige acné?

    Reageer
    #8

    hee Sonja!

    Ja zal ik doen, ik moet el eerst naar een arts, moet nog afspraak maken, dus ben benieuwd of ik ht voorgschreven krijg!
    Je hoort van me!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: m’n laatste hoop, acne


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief