zwelling na weghalen wrat

  • #1

    Ik heb nu ondertussen 1,5 jaar geleden een wrat op mijn vinger(vlakbij nagel) weglaten halen bij de dokter dmv bevriezen. Sindsdien heb ik altijd een zwelling op mijn vinger gehouden(boven mijn nagel tot eerste gewrichtje)het heeft een beetje bruin/gelige kleur en soms begint het opeens te steken.
    Is dit normaal, of moet ik ermee naar dokter?

    Reageer
    #2

    Als het de laatste tijd niet wezenlijk veranderd is, dus dikker is geworden of bijvoorbeeld van kleur is veranderd, dan is het waarschijnlijk wat littekenweefsel dat is ontstaan als reactie op het 'trauma' van het bevriezen. Op die plek is de huid normaal gesproken erg dun dus enig littekenweefsel zul je al gauw een beetje zien.
    Niets om je zorgen te maken zou ik zeggen. Al is de huisarts de enige die met zekerheid iets over het plekje kan zeggen omdat hij lichamelijk onderzoek kan doen. Ga bij twijfel dus toch even naar de huisarts. Je zou misschien kunnen overwegen een foto te plaatsen, dan kunnen we zien waar je het over hebt, en misschien meer zeggen waar het op lijkt. Nou dat was het denk ik wel, doei.

    Reageer
Reageer op: zwelling na weghalen wrat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief