Ik zie altijd zo bleek

  • #1

    Hallo

    Ik hoor van iedereen altijd dat ik zo bleek zie. Dit is vooral als ik vroeg op moet staan of slecht heb geslapen. Als ik een stuk gefietst heb krijg ik wel een rood kleurtje maar dat is na een half uurtje weer weg. Ik heb bruiningspul geprobeerd van verschillende merken maar die dingen geven alleen maar vieze vlekken weer in je gezicht.Ook mijn benen en bovenarmen zijn erg wit.

    Kan dit een ziekte zijn of is het iets genetisch? Is naar de zonnebank gaan een oplossing of geeft dat ook rare vlekken?

    Groetjes en bedankt alvast

    Mark

    Reageer
    #2

    Het is niets om je zorgen om te maken. Je zegt zelf al dat er een verband is met slapen, je hebt denk ik veel slaap nodig. Probeer genoeg te krijgen en ook regelmaat, op vaste tijden naar bed.

    Bij ziekte kun je natuurlijk ook bleek zien, maar zolang jij je niet ziek voelt zal dat het wel niet zijn. Er zijn genoeg mensen die bleek zien. Zeker in de wintermaanden.
    Kortom, niets om je druk over te maken.

    Reageer
Reageer op: Ik zie altijd zo bleek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief