Onderhuidse bult

  • #1

    Beste forumleden,

    Ik ben zojuist bij mijn huisarts geweest om een bult van mijn rug te laten verwijderen. Het was een onderhuidse bult, ongeveer 1,5 cm in doorsnee. Het zat echt onder de huid want je zag kleine bloedvaatjes er overheen lopen. Ik noemde dat ding zelf een "vetbult" bij gebrek aan een beter woord.

    De dokter vertelde nog voor het snijden dat het waarschijnlijk geen cyste was. Hij heeft de huid rondom verdoofd, de inhoud verwijderd en de huid gehecht. Niets aan de hand dus.

    Ik had alleen verwacht dat er een vochtige substantie uit zou komen maar het bleek een witte vaste massa te zijn, een balletje dus. Ik heb gevraagd hoe dit nu heet maar daar kon hij mij geen duidelijk antwoord op geven. Misschien wist hij het niet? Hij vertelde wel dat het geen talg was.

    Nu komt alles vanzelf in orde want het verwijderde spul stuurt hij naar het lab voor controle, maar nieuwschierig als ik ben, ben ik op Internet gaan zoeken wat dat nou geweest kan zijn. Niets gevonden helaas. Heeft iemand enig idee wat dit is als dat op te maken is uit mijn beschrijving?

    Alvast bedankt, Mark

    Reageer
Reageer op: Onderhuidse bult


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief