Wonden op voorhoofd en hoofdhuid tussen haar.

  • #1

    Hallo ik heb (voornamelijk door oude puistjes) allemaal wondjes en rode vlakken in mijn hoofdhuid en op mijn voorhoofd. Het is iets wat ik automatisch doe en is een soort van gewoonte geworden. Ik heb dit jaren gedaan en probeer het nu voor een tijd tegen te werken en er mee te stoppen.

    Het was niet makkelijk, want soms heb ik het niet eens door dat ik het doe, maar ik doe het nu zo goed als niet meer, af en toe heb ik nog wel eens de neiging om het te doen zonder dat ik het door heb en na 1 of 2 keer krabben realiseer ik waar ik mee bezig ben en stop ik weer. Met de tijd zal ik dit ook niet meer doen hoop ik.

    Nu heb ik wel het probleem dat ik de wondjes nog op mijn huid heb en sommige ook nog duidelijk zichtbaar. Ik zit al bijna een maand zo goed als niet meer aan mijn voorhoofd maar het lijkt er niet op dat de wonden weggaan. Zijn er bepaalde medicijnen, cremes oid waarmee ik deze ook weg kan krijgen, want ik heb het gevoel dat het niet zo snel weg zal gaan.

    Reageer
    #2

    Daar zijn zeker zalven voor. Ga naar de huisarts, die kan  er een voorschrijven

    Reageer
Reageer op: Wonden op voorhoofd en hoofdhuid tussen haar.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief