Lymfeklieren + blowen

  • #1

    Hallo,

    Sinds zaterdag erg veel last gehad van mijn nek, en dan vooral van die spieren die van je nek naar je hersens lopen zeg maar. Tot grote schrik gister de ontdekking gedaan dat er ook een bultje in mijn nek zat, dus goed ik naar de huisarts gegaan, en die heb mij kunnen vertellen dat ik een ontstekking heb in mijn lymfeklieren.

    Maar mijn vraag is nu, hoe gaat dit samen met blowen? Zelf rook ik regelmatig een jointje, maar als ik dit nu doe lijkt het alleen maar pijnlijker en gevoeliger te worden.( Ik heb dit ook als ik aclhohol drink!) Zwellen onstekingen misschien meer op als je blowt??? Zelf weet ik wel dat het werkende stofje THC begint in het achterste deel van de hersenen, misschien heb dit er wat mee te maken.

    Kan iemand mij misschien een beetje verder helpen, heb toch nog altijd ergens de angst dat het misschien lymfeklierkanker is. Had wel van de huisarts begrepen dat dat niet zo snel kan ontstaan, maar een beetje meer info zou fijn zijn.

    Alvast bedankt,
    Wouter.

    Reageer
    #2

    Alcohol en drugs hebben invloed op je afweersysteem. Ze verzwakken je afweersysteem. Je wordt dan dus gevoeliger voor infecties e.d. Lymfeklieren zijn eveneens onderdeel van je afweersysteem. Bij virusaanvallen op je lichaam, niet zo raar in deze tijd van het jaar, moet je afweersysteem harder gaan werken om die infecties te bestrijden. Je kunt dan ook meer last krijgen van opgezette lymfeklieren.

    Daarnaast kan blowen angstgevoelens en emoties versterken. Je gaat je dus waarschijnlijk nog ongeruster maken over je lymfeklieren.

    Reageer
    #3

    Hee wouter ,

    Ik heb percies hetzelfde , misschien kunnen we er informatie over uitwisselen?

    Zoja , reageer op me bericht met je mail erbij

    Mvg

    Reageer
    #4

    Zijn jullie ondertussen iets wijzer wat dit onderwerp betreft? Hebben jullie vervolg onderzoeken gehad oid? Ik heb nl al bijna 4mnd een vergrootte lymfeklier op mijn schedel, achter mijn oor. Hiervan is reeds een echo gemaakt en omdat hij er nog steeds zit ben ik doorverwezen naar een internist. Afspraak 28/03 (zélfs via wachtlijstbemiddeling, hier in mijn regio kon ik pas in mei terecht)

    Reageer
    #5

    Weet je toevallig al wat meer?

    Reageer
Reageer op: Lymfeklieren + blowen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief