Bult bovenop sleutelbeen

  • #1

    Hallo, Ik merkte toen ik vanavond de douche uitkwam dat mijn rechtersleutel een verdikking had. Het lijkt net of er een bult op zit. Ik ben niet gevallen of zo. Wat zou dit kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Er zit wel een rood/blauwe plek.....weet je zeker dat je je niet hebt gestoten of iets dergelijks? Met sporten of zwemmen misschien ?

    Reageer
    #3

    Ik heb me zeker niet gestoten. Heb de huisartsenpost vanavond gebeld en die zei dat dat het misschien een talgbultje was. Ik ga morgenochtend voor de zekerheid naar de huisarts omdat de huisartsenpost het geen spoed vond. Zou het misschien een opgezette lymfeklier kunnen zijn?

    Reageer
    #4

    Ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat niet kan herkennen op de foto...Ik zie alleen een grotere rode vlek....zou het wellicht een insectenbeet kunnen zijn? Weet je waar die rode vlek vandaan komt?

    Reageer
    #5

    Ik heb gisteren hard gelopen in de duinen. Alleen heb ik naar mijn weten geen steek gevoeld en ik had een poloshirt aan dus een teek kan het niet geweest zijn. Anders zou je de teek ook moeten zien zitten en dat heb ik niet gezien. Het voelt wel een beetje beurs aan. Een lymfeklier is meestal toch hard?

    Reageer
    #6

    Het hoeft niet perse een teek te zijn geweest. Er zijn wel meer stekende insecten. Een lymfeklier hoeft niet altijd hard te zijn.

    Reageer
    #7

    Ik ben gisteren naar de huisarts geweest. Ze zei dat het toch leek op een insektenbeet. Het was al een heel stuk minder rood en toen zag je inderdaad een beetafdruk van een insekt bij het sleutelbeen zitten.

    Reageer
    #8

    Dan hoef je je daar al geen zorgen meer over te maken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bult bovenop sleutelbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief