Aanhoudende pijn in schouder

  • #1

    Ik ben zo'n 8 maanden geleden gevallen tijdens het mountainbiken en kwam boven op mijn schouder terecht. Ik ben wel gewoon doorgegaan. Toen ik na een maand nig steeds pijn had toch maar naar de huisarts gegaan. Heb toen röntgenfotos laten maken en daar was niet zoveel op te zien. Na een half jaar had ik nig steeds last en het werd erger dus ben ik weer naar de huisarts gegaan. Die heeft mee doorgestuurd naar een orthopaedisch chirurg. Weer fotos laten maken en er was iets met mijn AC-gewricht, pezen en spieren rond mijn AC-gewricht. Uiteindelijk doorgestuurd naar Fysio. Heb nu 2 maand fysio en het word niet beter. Is er iets waar ik me zorgen om moet maken? Als ik mijn fysio vraag zegt die dat het normaal is dat ik last heb. Ik kom de dag niet door zonder pijnstillers.... Dit is toch niet normaal?

    Reageer
    #2

    Problemen met het AC gewricht kunnen inderdaad heel hardnekkig zijn. maar na 2 maanden fysio zou er eigenlijk op zijn minst verbetering moeten zijn. als dat niet het geval is, ga dan terug naar de orthopeed.

    Reageer
    #3

    Vandaag met mijn orthopeed geled... Deze zegt enkel dat ik mee aanstel. Daar heb je wat aan

    Reageer
    #4

    Dat schiet inderdaad niet op...
    Ik zou dan toch maar eens een goed gesprek met de fysio aangaan en vragen hoe hij het verder verloop ziet... als dat allemaal niets oplevert, ga dan terug naar je huisarts en vraag een verwijzing voor een second opinion bij een andere orthopeed in een ander ziekenhuis.

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende pijn in schouder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief