lange tijd hoofdpijn

  • #1

    Goededag.

    Ik vraag me af of meerdere mensen hier last van hebben.

    Ik heb vaak last van hoofdpijn soms gigantische druk en soms echt steken bijna elke dag heb ik wek last van 1 van deze hoofdpijnen .

    Sochtens als ik wakker word heb ik vaak energie maar later op de dag gaat dat ook weer weg ik ben 19 jaar en hoor daar totaal geen last van te hebben. Ik wl graah dingen doen maar me ligaam trekt dat niet dagelijks heb ik daarbij ook nog last van tintelingen op me hoofd en erge druk op de nek ( net of je hoofd te zwaar is voor je nek)
    Ik voel me vaak duizelig en zie vaak slecht of vlekjes en licht flitsen en hoor soms dingen waarvan ik me afvraag of ik dat nou egt hoorde of niet vooral als het stil is hoor ik een vervelende zuis . Ik kom vaak moeilijk uit me worden em vergeet vaak wat ik gezegd heb of waar ik mee bezig was net of je weer even moet opstarten. Ik heb hiervoor vaak last gehad van paniek aanvallen en hyperfentilatie . Ik heb alleen het idee dat het niet daarvan komt en aangezien ik op het moment totaal geen stress heb vraag ik me vaak af wat het is ik ben bij de dokter geweest en bij de neuroloog maar die konden nika vinden en woude geen mri doen omdat ik 2 jaar terug een ct scan heb gehad vaak werd mij vertekd veranderen van pil terapie etc etc maar niks heb geholpen

    Zijn er meer mensen met zulke klachten ?

    Reageer
    #2

    [quote]Ik heb hiervoor vaak last gehad van paniek aanvallen en hyperfentilatie . Ik heb alleen het idee dat het niet daarvan komt en aangezien ik op het moment totaal geen stress heb[/quote] Dat je op dit moment geen stress ervaart, wil lang niet zeggen dat je dan ook geen last zou kunnen hebben van hyperventilatie. Je klachten kunnen er wel door veroorzaakt worden.

    Reageer
Reageer op: lange tijd hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief