Kortademigheid, duizelig, gevoel flauwvallen, tintelende vingers

  • #1

    Hallo,
    Meer dan een jaar geleden ben ik hard gevallen met voetballen op mijn ribben, ben daarvoor naar de huisartsenpost geweest en die vertelden dat hij gekneust was. Nu nog steeds veel last van vooral bij zuchten. Sinds ik een test heb gedaan bij de marine op een fiets zijn de problemen erger geworden. Kortademigheid, hoofdpijn, duizeligheid tintelend/dood gevoel een mijn vingers en tenen, licht in mijn hoofd en het gevoel dat ik flauw ga vallen. Daarvoor ben ik nu een aantal keer bij de huisarts geweest en heb ik een longdiffusie test gedaan waaruit niks bijzonders is gekomen. Maar vanaf de avond na die test ben ik bloedneuzen gaan krijgen, had er nog nooit een gehad in mijn leven maar die week een stuk of 10. Ook heb ik een röntgenfoto laten maken waaruit ook niks is gekomen. Mijn huisarts heeft me naar de fysio gestuurd maar kan verder niks voor me doen. Ik wil graag weten wat er met me is want het is heel vervelend en heb er veel last van.
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    [quote]Kortademigheid, hoofdpijn, duizeligheid tintelend/dood gevoel een mijn vingers en tenen, licht in mijn hoofd en het gevoel dat ik flauw ga vallen.
    [/quote] Ik denk dat je eerst door de val en daarna door de fietstest bent gaan hyperventileren. Je klachten passen daar heel goed bij.
    lees hier meer:
    http://hyperventilatiesymptomen.nl/klachten-symptomen.html

    Reageer
    #3

    ik krijg de tintelingen en de duizeligheid heel erg, alleen val ik niet flauw : ik heb juist 4 uren lang last van duizeligheid misselijkheid en tintelingen. Kan ik niet flauwvallen zodat het weggaat?

    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat flauwvallen de oplossing is voor het probleem. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Kortademigheid, duizelig, gevoel flauwvallen, tintelende vingers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief