Pijnlijke bult op voorhoofd, niet gestoten

  • #1

    Hallo allemaal. Ik hoop dat jullie mij advies kunnen geven, want ik weet even niet zo goed meer wat ik moet doen.

    Laat ik beginnen met vertellen wat er aan de hand is. Sinds november heb ik dagelijks last van enorme hoofdpijn. Vervelend, maar ik hoopte dat het over zou gaan. In december viel me opeens een bult boven mijn linker wenkbrauw op, die ook erg veel pijn doet. Het is geen harde bult, het voelt eerder of er vocht onder zit. Soms wordt de bult groter, dan weer kleiner en ik kan 'm ook heen en weer bewegen, al is dat wel erg pijnlijk.

    Ik heb daarna een afspraak gemaakt met de huisarts. Hij dacht dat de hoofdpijn vanuit mijn nek kwam en raadde manuele therapie aan. De bult op mijn hoofd zou volgens hem ook vanuit mijn spieren komen. Hij wilde voor de zekerheid toch een röntgenfoto laten maken, omdat ik al eerder last heb gehad van mijn holtes. Op deze foto's was echter niets te zien: niets in mijn holtes en niet van de bult.

    Daarom ben ik begonnen met de therapie. Mijn nek- en rugspieren zijn inmiddels een stuk losser, maar de hoofdpijn blijft. Daarbij: volgens de therapeut kunnen mijn spieren geen bult op mijn voorhoofd veroorzaken, omdat je op die plek alleen slappe spieren hebt. Daarom weer overlegd met huisarts en uiteindelijk een echo laten maken, maar ook daarop was niets te zien.

    Ondertussen had ik ook alweer een paar weken behoorlijk last van oorpijn, dus gevraagd om verwijzing naar KNO-arts. Wellicht zou zij kunnen verklaren waar de oorpijn vandaan kwam en of er een verband was met de bult of mijn holtes. Uit eerste check kwam niets naar voren, maar om de holtes en de bult beter te kunnen bekijken, is er een CT-scan gemaakt. Ik kreeg vorige week de uitslag, maar weer niets...

    Ik begin de moed langzaam te verliezen, want de pijn en de bult blijven, maar niemand lijkt er iets aan te kunnen doen... Zijn er mensen die zich in het verhaal van de bult herkennen en die mij kunnen helpen?

    Reageer
    #2

    Heb er nu ainds vandaag ook last van

    Reageer
    #3

    ik ook

     

    Reageer
    #4

    Ik ook maar bij mij wel best hard en ook helemaal heet

    Reageer
    #5

    Dag anoniem,
    Het is inmiddels 3 jaar geleden. Ik heb dezelfde verschijnselen. Kun je me vertellen hoe het bij jou afgelopen is?
    bedankt, Jos

    Reageer
    #6

    Jammer dat dokter.nl hier geen moeite voor neemt. Het lijkt me een dilemma als de artsen niets voor je kunnen betekenen. Ik hoop dat het nu voorbij is, zo ja zou je je bevindingen met ons willen delen?

    Reageer
    #7

    Wat zou iemand via internet, zonder enige vorm van onderzoek en ongezien daar nu over moeten zeggen?
    Ga naar de dokter en laat ernaar kijken ?

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke bult op voorhoofd, niet gestoten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief