Late Post Whiplash Syndroom

  • #1

    Hoi

    Ik ben afkomstig van België en zoek een specialist die eindelijk iets kan doen aan die vreselijke pijn die vanuit mijn nek komt. Pijnstillers helpen niet tenzij in hoge dosissen. Ik word gek van de pijn en vind mezelf nog te jong om er maar te leren mee leven.

    Moet ik hiervoor bij neurochirurgie zijn of een ander specialisme?

    Groeten

    Reageer
    #2

    Hello, ik heb net hetzelfde probleem en alle problemen die daar dan ook bij horen of op volgen? Ik weet het niet, ik ben geen dokter, maar wel 32jaar en zie het leven niet zo nuttig meer in met al die pijn overal en zonder verklaring. De "specialist" zegt tegen mij: Met de pijn leren leven en pakt een pilleke Er is anders toch niks meer aan te doen. Ik ben wanhopig aan het worden, wie kan me helpen ik weet niet meer waarheen... Ben ook uit België...

    Reageer
    #3

    Er zal dan toch een MRI gemaakt moeten worden van de nek.
    Vervolgens is het de neuroloog of de neurochirurg die daar mee aan de slag moet.

    Reageer
    #4

    Hey, er werd een discopathie vastgesteld. Ik heb niet enkel nekpijn maar ook pijn in mijn hele lichaam.

    Als mijn specialist woensdag besluit om er niets aan te doen maak ik een afspraak bij een neurochirurg. Ik kan zo niet blijven rondlopen. Ik word gek van de pijn en,heb ook depressive klachten omdat niets nog lijkt te helpen. Wat moet ik nog 40 jaar hier lopen te doen? Ze kunnen mij beter euthanaseren, dan ben ik niemand nog tot last.

    Reageer
    #5

    Hey, zou ik met de andere anoniem in contact kunnen komen?

    Reageer
    #6

    Dat ligt natuurlijk aan die andere anoniem zelf. Jullie mogen email adressen uitwisselen.

    Reageer
    #7

    Moet woensdag opnieuw RX en NMR scans laten nemen van mijn nek en afhankelijk daarvan gaat mijn specialist kijken wat hij gaat doen. Gelukkig kan ik meteen na de scans al bij de specialist terecht.

    Ik ben benieuwd wat hij gaat doen.

    Reageer
Reageer op: Late Post Whiplash Syndroom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief