bobbel onder linker oksel (pijnlijk)..

  • #1

    Hallo

    Ik heb al lange tijd last (volgens de dokter) van ontstoken zweetklier.. Het komt en gaat. Meestal zijn het kleine bultjes met vocht erin. Dat naar paar dagen al weg gaat. Het is ook normaal dat het erger word tijdens mijn menstruatie periode. Dan krijg ik het bij me lies. Ik heb af en toe grote Tot kleine bultjes die naar paar dagen weg zijn.

    Nou is het zo dat ik opeens een bobbel voelde groter dan mijn duim( halve ei)op me linker oksel wat ik gewend ben, maar dan wat kleiner en niet hard. Ik heb het nu al 2 dagen en het is Nog steeds hard en pijnlijkkkkk. De pijn gaat al beetje naar me arme en borsten.. Ook heb ik tegelijkertijd een harde klier gekregen op me lies en wat kleine onstekingen. Ik ben al merr dan een week geleden ongesteld geworden.

    Ik weet niet wat ik ga doen. De dokter geeft me meeatal gwn en crème. Moet ik me zorgen maken? ??

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Bwn vergeten dit bij te vermelden.. ik heb ook ong 1 1/5 week geleden zo' n harde klier tussen me borsten gehad. Het was hard en pijnlijk. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het was meer aan de linker borst.

    Reageer
    #3

    Met een crème gaat dit niet over.
    Ga terug naar je huisarts en vraag om een bloedonderzoek naar je ontstekingswaarden en de witte bloedcellen.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je recatie.

    Ik moest opeens werken dus heb niet de kans gehad om langs de dokter te gaan. Het nog pijn als k me armen laat zakken. Ik wacht ng dit weekend uit. Anders word het maandag naar de dokter. Ik ga sowieso daar niet van. Dan maar hopen dat het weg gaat pff.

    Reageer
Reageer op: bobbel onder linker oksel (pijnlijk)..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief