onderhuidse (verdikte) strepen (strengels) die komen en gaan

  • #1

    Het is me sinds maart/ april opgevallen dat ik soms verdikkingen (korte en lange strepen of kleinere eerder ronde/ ovale verdikkingen)krijg. Ik heb dit eerder nooit gezien en vind het raar dat ze komen en gaan. In het begin merkte ik het op boven mijn sleutelbeen, onderaan mijn hals. Maar nu merk ik het meestal op aan beide schouders. Niet gelijk aan beide kanten of toch niet altijd. Ik heb eens een keer gehad dat ik het ergens opmmerkte en dat ik toen in paniek sloeg van de onzekerheid over wat het zou kunnen zijn. Toen kreeg ik ineens vele strepen vooraan in mijn hals (ongeveer in het midden en lager). Ze liepen zowel horizontaal als verticaal en schijn. Dit trok dan ook weer weg. Ik ben er twee keer mee naar de dokter geweest, maar telkens ik daar was kan ze het niet zien omdat ze weg waren. Ik heb onlangs gemerkt, dat als ik mijn oksel onthaar en ik met mijn andere hand de huid daar vasthoud, ze nadien ineens kunnen opdagen bv schuin boven mijn borst. Ik heb er een echo van laten maken op mijn aandringen bij dokter). Maar daar kwam niets uit. Ook het bloed liet niks zien. In het begin vond ik ook dat ze geen of heel weinig pijn deden als ik er op drukte. Maar nu doen ze precies wel meer pijn als ik er op druk. Kan mss ook wel zijn omdat ik er nu mssn, onbewust dan, wat feller op gefocust ben? Geen idee. Feit is wel dat als ik er nu op druk ze toch wel een pijnlijk gevoel geven. Maar niet extreem ofzo.

    Verder heb ik (al langer geleden) al eens pijn gehad tussen linkerribben aan zijkant. En steken die lijken te komen uit het hartgebied. Maar nu heb ik soms ook een drukkend gevoel (inwendig) in schouder vooraan tegen onderkant hals. Ik weer niet of deze symptomen (als ik dat zo mag noemen) iets met elkaar te maken hebben?

    Ik werk bij jonge kindjes en merkte op dat ik ineens meer spieren had ter hoogte van mijn bovenarmen (van ze op te tillen vermoed ik). Het is de laatste tijd enkele malen voorgevallen dat er precies iets in mijn hand, arm, pols schoot (soort tinteling maar ook weer niet, weet niet goed hoe te omschrijven) in schiet (bv bij deur tegen houden). Ik meld dit erbij omdat ik bij het opzoeken uitkwam bij triggerpoints. Maar ik twijfel of het dit wel is. Gebeurt wel dat mijn armen soms licht pijn doen(maar pijn... ook dat gevoel kan ik moeilijk beschrijven, lijkt niet altijd echt pijn te zijn).

    Heeft er iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik heb een foto genomen van deze verdikkingen ter hoogte van mijn rechterschouder vooraan. Het is beter zichtbaar als je de foto klein laat. Op deze foto zijn ze al lichtjes aan het weggaan. Herkent iemand dit? Want ben er toch niet gerust in... [img]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/strengels_en_rondjes.JPG[/img]

    Reageer
    #2

    Foto?!

    Reageer
    #3

    Misschien heb je veel verdriet ingeslikt. Dat vocht moet toch ergens blijven!

    Reageer
Reageer op: onderhuidse (verdikte) strepen (strengels) die komen en gaan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief