Hoofdpijn rechterzijde hoofd , knobbel naast oor

  • #1

    Hoi,

    Ik ben al ongeveer 3/4 jaar bezig met mijn hoofdpijn klachten. Ben al aantal keren bij de huisarts geweest , maar telkens werd ik naar huis gestuurd met spierspanningshoofdpijn. Ben toen ook naar de fysiotherapeut gegaan, maar hoofdpijn werd wel wat minder maar ging nooit weg.
    Ik hoofdpijn aan de rechterzijde van mijn hoofd. In het gebied van de slaap en rondom het oor. Ik heb er elke dag wel mee te maken.
    Ik heb verder geen last van mijn kaak met kauwen ik merk laatste maand wel dat hij knakt als ik mijn mond naar links of recht beweeg.
    Ik zit er weer over te denken om naar de fysio te gaan. Ik ontdekte echter dat ik een harde knobbel te grote van een doperwt onderhuidds heb naast mijn oor ( zie afbeelding). Sochtends heb ik op die plek ook het meeste last .

    Ik vraag me af of dit het kaakkopje kan zijn wat je kan voelen ? of een lymfekliertje ? In het laatste geval zou ik misschien naar de huisarts moeten ? Ik wil daar ook niet weer onnodig heen om te horen te krijgen dat ik spierspanningshoofdpijn heb.

    [img size=422]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/face_s10.jpg[/img]
    Mvg,

    Jasper

    Reageer
    #2

    Hoi, even laten bekijken zou ik zeggen kan een talgkliertje zijn die verstopt is geraakt kan evt door een beet of een chondroompje. Ivbm de hoofdpijn klachten zouden ze in het geval chondroompje beter even verder kunnen kijken met een scan. Kan namenlijk in een doomscenario HME ofzo zijn. Maar hoelang zit het bultje er al en voelt hij ook echt zo hard als bot of kun je hem licht inknijpen

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie, het voelt zo hard als bot. Ik heb het sinds maand ontdekt ongeveer , daarvoor had ik al hoofdpijn klachten.

    Reageer
    #4

    Beste,

    Ik sluit me bij Berter aan. Ik raad je aan om een bezoek te brengen naar de huisarts. Mocht deze weer aankomen met het spierspanningshoofdpijn verhaal kan je hem alsnog vragen voor doorverwijzing naar het ziekenhuis/second-opinion. Dan laat je een andere ( gespecialiseerde ) arts ernaar kijken.Hier heb je recht op! Huisartsen hebben veel kennis, maar zijn erg lui als het gaat om actie ondernemen.

    Hopelijk wordt je doorverwezen en krijg je meer duidelijkheid / onderzoek naar je klachten en kan het alsnog worden verholpen!

    Met vriendelijke groet,

    Mark

    Reageer
    #5

    Beste Jasper,

    Ik heb precies dezelfde klachten. Ook een knobbel op die plek in het oor (2 jr. Geleden ontdekt) en veel hoofdpijn klachten. Ik loop op dit moment voor onderzoeken in het ziekenhuis, maar tot noch toe hebben ze niets kunnen vinden. Ben toch even benieuwd welke diagnose jij gekregen hebt en wat er aan gedaan is. Forum is al een beetje oud dus hoop dat je nog actief bent hier.

    Groetjes Tessa

    Reageer
    #6

    ik heb ook kleine bultjes maar dan in mijn oorlellen.
    ik ben daar al mee naar de dokter geweest en die zegt dat het gewoon cysten ofzo waren.
    wacht af en als het niet groter word kan het denk ik geen kwaad.
    maar ga er toch es mee naar de huis arts die weet er meer over te vertellen

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn rechterzijde hoofd , knobbel naast oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief