Nekmijn, duizeligheid

  • #1

    Beste,
    Ik heb regelmatig last van spierpijn in de rug. Heb namelijk een discbulging op L4-L5. Dit is veel beter. Pijn in de rug valt goed te verdragen, enkel de voeten die soms pijn doen en tintelen.

    Sinds enkele jaren ben ik ook zeer gevoelig aan de Spieren in mijn rug, Maar de laatste weken erg in mijn nek. Als ik met mijn hoofd draai, na het kuisen of bukken, wordt ik draaierig en krijg ik echt hoofdpijn en ben een beetje misselijk.

    Gedurende de dag voel ik me altijd alsof ik een kater heb en ben doodmoe (heb niet te veel slaap, Maar wel iets Meer dan 6 uur per nacht). Mijn handen tintelen heel vaak, vooral de vingertoppen. Pijn zit echt in mijn nek en voel me kapot, te vergelijken met een nacht slaap van 3 uur. Ik moet wel zeggen dat ik de laatste Periode wel stress gehad heb en zeer weinig tijd voor mezelf.

    Ik heb ook enkele dagen geleden last gehad van mijn beide oren die steken. Mijn orden jeuken wel vaak, alsof er iets in zit.De dokter heeft me nu doorverwezen naar de kinesisth, ik hoop dat dit helpt of zou er verder moeten gekeken worden naar mijn hals?
    Wel zeer lastig dat mijn vingers precies slapen want ik typ gedurende de hele dag. Op weg naar de volgende Aspirine. Hoofdpijn is echt lastig, vooral bij het draaien van het hoofd.

    Alvast bedankt om hierover uw mening te geven.

    Reageer
    #2

    Ik zou naar een chiropractor gaan. Het klinkt alsof er ergens zenuwen bekneld zitten waardoor je dat tintelende gevoel hebt.

    Kim

    Reageer
Reageer op: Nekmijn, duizeligheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief