Nek, ruggegraat, borst

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 16 en een jongen,
    Nu heb ik al ongeveer 4 jaar last van mijn linker borst en nek. onlangs is er bij mij scoliose aangetroffen en lordosis, ik ga daar ook voor naar de fysio.

    mijn probleem is dat ik denk dat ik door mijn scoliose (mijn ruggengraat gaat merendeel naar de rechterkant toe) moeite heb met het draaien van mijn nek naar de rechter kant. het voelt ook als of ik word geblokkeerd door mijn ruggengraat, alleen weet ik dat niet zeker en vraag ik het aan jullie. (naar links kijken gaat wel goed, alleen naar rechts en rechts naar beneden gaat gewoon niet en is best storend :(! )

    Ook als ik probeer recht naar beneden te kijken doet mijn linker borst pijn (onder mijn tepel), daar voor ben ik al geweest bij de huisarts en die heeft me doorverwezen naar een ziekenhuis en daar hebben ze gevoeld en zijden ze dat het de pubertijd is en de groei van de tepel of borst...

    mijn vraag is dus of het mijn scoliose is die mijn nek blokkeert en wat ik daar kan tegen doen, bij de fysio ben ik al oefeningen het doen voor mijn onderrug (de lordosis)

    en ik zou graag willen weten hoe het nou egt zit met mijn borst inverband met het buigen van mijn nek.

    bedankt voor het lezen!

    Reageer
Reageer op: Nek, ruggegraat, borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief