NEKKLACHTEN DAT STEEDS TOENEEMT!!

  • #1

    Hallo, Ik heb al ongeveer 2 jaar nekklachten en ook migraine.Maar ik merk dat het steeds erger word met me nekklachten ook al is het buiten25 graden als er beetje wind tegen me nek aankomt lig ik 2 dagen in bed.En dan heb ik ook zwaat nekpijn hoofdpijn kan me ogen niet openen.. me dokter stuurd mij iedere keer naar een fisiotherapie maar het helpt niet! En k weet nog dat 1jaar terug niet zo vaak voorkwam en dat me nek niet zo gevoelig was als nu.. k moet met sjaal om me nek heen lopen altijd.. en ik voel me ook al een tijdje moe, suf, veel concentratie problemen, heeel erg vergeetachtig, af en toe misselijk. en me lichaam vraagt ieder x naar rust.. en wilt alleen maar liggen slapen uitrusten.. ik was 1jaar geleden bevallen en sinds dien heb ik dit extra extra klachten gekregen.. weet uw waar die symptonen op lijken.. ?? en ik begin ook tintelingen te krijgen bij me vingers en soms ook krachteloos ..

    Reageer
    #2

    Probeer eens dry needling:

    http://www.youtube.com/watch?v=I75OAZzr6V4

    Reageer
    #3

    Beste anoniem, een overgroot deel van je klachten herken ik. Alleen ligt er bij bij een whiplash aan ten grondslag. Na 20 jaar dokteren en van alles geprobeerd te hebben loop ik nu bij een goede osteopaat. En hoewel het de klachten niet volledig weg neemt verlicht het enorm! Ik zou het eens proberen als ik jou was. Osteopaat Jacobs in Blaricum.

    Reageer
Reageer op: NEKKLACHTEN DAT STEEDS TOENEEMT!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief