pijn in schouder en nek bij diep inademen

  • #1

    Hallo ik heb nu sinds een paar dagen pijn in mijn schouder en nek bij die inademen voel ik een steek net boven het schouderblad. Ook heb ik pijn in mijn linker borst ribben dit is meer straal pijn denk want dan voel ik het net onder me oksel dn weer bij. Mn tepel of in me rug enz er is een thorax foto gemaakt waar niks vreemds te zien was en is er een paar maanden geleden nog een hartfilnpje gemaakt ook deze was gewoon goed. Nu denk ik dat het een soort rsi klacht is omdat het soms ook gewoon weg is de pijn. Ik ben er al verschillende keren mee naar de arts geweest en hij wordt er een beetje dol van dat ik telkens met deze klacht aankom het punt is wel dat ik er serieus last van heb slecht slapen paniek aanvallen hyperventilatie enz. Wat moet ik doen? Naar arts gaan en dan zeggen of ik naar de fisio mag?

    Reageer
    #2

    Hallo,

    De klachten kunnen ook van hyperventilatie komen?, heb je daar is aan gedacht, als het echt veder pijn blijft doen gewoon terug naar de dokter.

    Maar fysio heeft inderdaad goed geholpen bij mij ( ademhaling oefeningen )

    Reageer
    #3

    Syndroom van Tietze?

    Reageer
    #4

    Als je in Nederland woont, hoef je de arts niet te vragen of je naar de fysio mag. Daar kun je gewoon naar toe zonder verwijzing.

    Reageer
    #5

    ik sluit me helemaal bij joran aan; je geeft zelf al aan paniekaanvallen en hyperventilatie. deze 2 veroorzaken de klachten die jij aangeeft. ik heb het ook gehad en hiervoor zijn ademhalings- en ontspanningsoefeningen heel goed. vraag je huisarts voor noodgevallen een oxazepam als je het niet binnen een redelijke tijd onder controle kunt krijgen. bij gebeurt het meestal 's nachts en als ik dan na een uur niet weer rustig ben neem ik pas een oxazepam en binnen een kwartier is het ergste weer over en slaap ik daarna als een roos.

    Reageer
    #6

    Ik heb op dit moment precies hetzelfde, denk dat het wel een RSI klacht is want ik heb de hele dag achter de pc gezeten op m’n werk. Heb dit overigens nog nier vaker gehad.

    Reageer
    #7

    Ik ben 14 jaar en ik heb hier ook last van, maar ik hyperventileer nooit maar het is wel heel erg irritant en soms doet het ook best veel pijn. Ook zie ik zwart als ik opsta en krijg hele erge hoofdpijn. Maar dit heeft niks met elkaar te maken. Ik knak me nek meestal als het pijn doet en span me nek heel erg aan zo doet het minder pijn maar het komt en het gaat. ik sport in een sportschool. Ik weet niet wat ik moet doen, me ouders weten het niet en kan dus niet naar de huisarts. Ik weet niet meer wat ik moet doen...

    Reageer
    #8

    Praat er dan met je ouders over en ga met de klachten naar de dokter

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo ook ik heb soort gelijke klachten vooral als ik in adem maar ook als ik niet echt diep adem heb ik erge last pijnlijke steken maar dan meer links bovem tussen mr borst en mr schouder in meestal een heel trekkend gevoel krampachtig, als ik ga liggen en mijn linkerschouder omhoog doe en rustig op de goeden manier adem( waardoor ik er dan op let) verminderd de pijn) maar zodra ik weer ga zitten komt het toch weer langzaam terug, deze man blijft meest 15 tot miss 30 minuten van pijnpieken naar hellemaal niks iemand advies of kan mij misschien meer uitleg geven?

    Reageer
Reageer op: pijn in schouder en nek bij diep inademen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief