Hyperventilatie/Vitamine D tekort/raar gevoel in nek

  • #1

    Hallo,

    Mij naam is wouter, ik ben nog 17 jaar oud, mijn klachten begonnen allemaal toen ik een avond de hele tijd achter de laptop was waardoor me onderrug een rare gevoel had, ik kon me onder rug niet echt goed aanvoelen,ik lette er veder niet op, en ben met me broer film gaan kijken ineens voelde ik iets raars en ben ik opgestaan ineens had ik een paniek aanval me hart ging snel en ik had een hele rare gevoel, ben naar de EHBO gegaan daar zeiden ze dat het paniek was, me hele gezicht tintelde en ik voelde slecht in me hele lichaam, ben toen naar de dokter gegaan en die zei dat het hyperventilatie was.

    De dokter zei ik stuur je naar therapie, Daarna,had ik doorgezet bij de dokter omdat de klachten bleven, weer bloed laten prikken alles was goed, behalve Vitamine D die was heel laag, daarvoor had ik van die spuitjes gekregen die je in je mond moet leeg spuiten, ik voelden me op zich wel goed, ik was niet meer licht in me hoofd en ik was niet meer heel moe ook de hyperventilatie klachten zijn er niet echt meer.

    Maar sinds die klachten zijn verdwenen heb ik altijd al een vreemde gevoel in me nek, het doet niet echt pijn maar een raar gevoel een drukkende gevoel. De ergste klachten zijn toch dat ik in de avond voel alsof er in me hoofd mieren lopen, en voel ik tintelingen in me vingers en handen,voeten,ook heb ik een gevoel dat ik niet echt mezelf ben ik heb niet echt zin in dingen.

    Ik vroeg me af of het kan komen dat me nek vast zit??,
    triggerpoints?

    wel voel ik in me nek 3 bultjes aan de ene kant net zoals aan de andere kant.

    Ik heb al ademtherapie gehad dat gaat super dus ik denk dat het niet aan hyperventilatie ligt.

    Sorry voor de lange brief ik voel me een beetje dom!!

    Groetjes wouter

    Reageer
    #2

    Wat ik nog vergeten erbij ben te zetten, voordat ik de hyperventilatie/paniekaanvallen kreeg had ik in me lies een opgezette klier, die was zo opgezwollen dat het pijn deed met lopen, ook had ik raren steken in me maagstreek.

    Misschien een infectie??, de opgezette klier is er niet meer de maagkrampen ook niet.

    Reageer
    #3

    ik hoop nog reactie's te ontvangen ben radenloos..

    Reageer
    #4

    Ga eens naar een chiropractor. Er zit waarschijnlijk een zenuw bekneld.

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Heel erg bedankt voor je reactie, hoe kan ik daar terecht een doorverwijzing eisen van de dokter?

    Reageer
    #6

    Precies, vraag een verwijzing aan je HA.
    Succes

    Reageer
    #7

    ik was bij de dokter en die zei dat het geen kwaad kon aangezien alle bloedonderzoeken in orde waren, nu krijg ik een soort therapie dat mij nek los maakt.

    Hopelijk gaat werken !, wat denken jullie.

    Reageer
    #8

    Een aantal van de klachten heb ik zelf ook. Ik ben zelf nu met fysio bezig die de trigger points ook behandeld het lijkt te helpen.

    Ik had zelf geen vitamines te kort. Mocht het blijven aanhouden ja kan je altijd andere onderzoeken aanvragen, maar jezelf rustig houden daar begint het mee en geen stress mochten er dan klachten overblijven dan moet je die bij de huisarts laten onderzoeken.

    Dus ga sporten zorg voor afleiding.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je bent hypochondrisch. Google het even.

    Reageer
    #10

    is het opgelost? Ik herken het ik heb het ook iedere avond. het zijn neuropatische pijnen zeggen ze.

    Reageer
    #11

    Beste Wouter,

    Weet je ondertussen al wat het is? Want ik heb compleet hetzelfde probleem Men vitamine D staat maar op 7 wat normaal tussen 25 & 30 moet zijn ik heb last van raar gevoel in het hoofd druk op de borst nek pijn hartklop pingen,...

    Reageer
    #12

    Dag wouter

    ik vind het nogal wat als iemand je zomaar hypochonder noemt zonder je te kennen, trek het je niet aan. Ik zou de huisarts vragen om eens naar je schildklier te laten kijken. Hier passen je klachten bij als ook je lage vitamine d-gehalte (92 % van de schildklierpatienten heeft een te laag vitamine d).

    sterkte!

    Reageer
    #13

    over?

    Reageer
    #14

    Hallo,

    Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik ook D tekort heb. Ik kreeg 8 weken geleden hyperventilatie achtige klachten werd gezegd door de dokter. Hele heftige chornische hyperventilatie. Nu heb ik gelezen dat het dus ook kan komen van D tekort misschien heb jij dat daar ook van wouter?.

    Reageer
Reageer op: Hyperventilatie/Vitamine D tekort/raar gevoel in nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief