pijnlijk bultje op mijn kin

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben 18 jaar en heb al een paar jaar last van een bultje aan mijn kin. Soms voel je hem nauwelijks en doet die geen pijn. Andere keren doet het wel pijn en zie je het zitten als ik lach. Als ik lach ofzo dan doet het wat pijn.. De pijn komt vaak als ik eraan gekomen ben en dat doe dan een paar dagen pijn.

    Jaren terug had ik ook een bultje op mijn arm..
    (6-10 jaar) en die deed ook pijn maar deze had een kleur (precies een blauw plek maar dan een bult) die hebben ze weggesneden. Het was een vetbolletje ofzo..

    Nu dat bultje op mijn kin is geen puist want je ziet gewoon mijn huid dat een bolvorm heeft. Het is gewoon mijn huid. Het heeft ook geen kleur ofzo..

    Moet ik mij zorgen maken? Danku voor jullie aandacht.

    groetjes

    Reageer
    #2

    Hai, waarom ga je niet even naar een dermatoloog? Hier op het forum kunnen we niet zeggen om wat voor bultje het gaat. Misschien een cyste?

    Pien

    Reageer
    #3

    Hey,

    ik ben naar een dokter geweest. Hij zei iets over een talgklier en omdat het nogal groot is moet het weg. Nog een litteken erbij. jaj :'(

    Reageer
    #4

    Hoihoi,

    Ik ben geopereerd dus.. Ik heb een liteken voor niks eigenlijk ๐Ÿ™

    Iedereen dacht aan een cyste en voor er werd geopereerd zij de dokter nog amai das een grote cyste.

    Wat bleek er kwam vocht uit maar hij zag geen bol of cyste of iets dat er op zou moeten lijken.. De bol is wel weg zij die. Nu heb ik een branderig gevoel.. Waarschijnlijk dat ontsmettingsmiddel..

    De dokter zij wel dat het kon terug komen en dat het misschien een cyste was met een dunne rand ofzo.. Ik hoop dat het niet terugkomt..

    Reageer
    #5

    Nog een vraagje.. Kan dat kwaad als dat nog redelijk wat bloed dat litteken? Ik heb juist gegeten en mijn plakker zie goed rood nu..

    Reageer
    #6

    alles is okeeeeeeee ๐Ÿ˜‰

    Reageer
Reageer op: pijnlijk bultje op mijn kin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief