hoofdpijn duizeling, klikken in oren nekspanningen

  • #1

    bijna 2 jaar geleden heb ik een ongeval gehad op het werk, ik ben met mijn achterhoofd met een behoorlijke knal op de grond gevallen.
    nu ben ik al 2 jaar aan het dokteren met als resultaat dat ik kern gezond ben.
    hoe komt het?

    ik ben met mijn klacht naar de huisarts geweest deze heeft me fysio voorgeschreven, daar ben ik ook netjes geweest een maand of 3 die me naar huis stuurde dat het niet aan me nek lag maar dat me huisarts het ergens anders moet gaan zoeken. van daaruit dus weer terug naar de huisarts en deze heeft me naar de neuroloog door verwezen, ik geef die goede man (schat hem een jaar of 25 ) een hand en wist al meteen wat er aan de hand was. nekspierspanningen. dit heeft hij dan ook netjes in een rapportje gezet en dat is nu de hele basis van mijn onderzoek.

    mijn klachten zijn hoofdpijn duizelingen druk op de oren en ogen, en een zeer irritante klikken in mijn oren. inmiddels al 2 jaar verkouden en nekspanningen.

    maar van alle klachten mocht ik 1 uitzoeken ik had gekozen voor hoofdpijn.

    naar een halfjaar een spreekuurtje met revalidatieartsen maatschappelijke werker en psycholoog. en verder geen behandeling. vind de hele wereld raar dat er geen vooruitgang is geboekt, eigenlijk heeft nog nooit iemand naar mijzelf gekeken. maar altijd naar een computerscherm.

    nu willen ze aan het eind van de maand facetdenervatie gaan doorvoeren, (pijnbestrijding vanuit de rug) terwijl ik geen rugklachten heb.

    ik ben ten einde raad heeft iemand hier een beetje ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Beste Manfred,

    Pijnbestrijding via de rug is dus niet alleen voor rugklachten.
    Het is moeilijk om na het lezen van je verhaal iets zinnigs over je klachten te zeggen. Maar over de gang van zaken zou ik dus dan ook niet te spreken zijn.
    Waarom ga je niet voor second opinion naar een andere specialist in een ander ziekenhuis?

    Reageer
    #3

    Hallo,
    Wat naar allemaal, is er wel eens een schedel foto gemaakt of misschien een verschuiving van je kaak gewricht of ergens botjes in je hoofd. oor, neus schedelplaten , . Zo een klap kan verschuiving veroorzaken , Zelfs van je discus ....

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn duizeling, klikken in oren nekspanningen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief