Vaak licht in mn hoofd en ook duizelig

  • #1

    Ik ben een jongen van 17 jaar, ik sport rond de 3 keer per week en ik etet regelmatig maar niet erg veel voor mijn leeftijd. Ik ga niet vaak uit ongeveer rond de 1 keer per 3 weken. Als ik uit ga list ik wel een glaasje. Verder slaap ik gemiddeld 7-8 uur per avond.

    Ik heb nu denk ik de laatste 4 maanden erg last van een licht gevoel in mn hoofd. De laatste tijd ben ik ook best duizelig. Het voelt een beetje of ik high ben en het is geen orettig gevoel. Het begon met een paar uur en dan was hetnweer weg maar nu gaat het niet weg en ik word ermee wakker en ik ga met een licht hoofd slapen. Ik heb ook vaak dat ik heel licht in mn hoofd word nadat ik ben opgestaan. Daarvoor ben ik naar de huisarts gegaan en hij heeft gezegd dat ik rustiger moet opstaan aangezien ik een lage bloeddruk heb. Het lichte gevoel in mn hoofd is heel nadelig tijdens het leren en tijdens voetbal. Ik hoop dat jullie mij hier iets meer kunnen over vertellen en met een oplossing kunnen komen.
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hai, je zou je voeding kunnen aanpassen bij een lage bloeddruk: dagelijks een glas bieten- of wortelsap. Bonenkruid en rozemarijn hebben ook een goede positieve invloed op een lage bloeddruk. Eet meer volkorenproducten, fruit en groenten.

    Succes

    Reageer
    #3

    Hai, is er geen bloed geprikt? Misschien heb je anemie (bloedarmoede)?

    Groet Roos

    Reageer
Reageer op: Vaak licht in mn hoofd en ook duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief