Steken rond ogen en boven oor

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik kamp al 6 maanden met allemaal vage verschijnselen. Zo ben ik super moe en heb ik in het begin veel last gehad van angst en paniek aanvallen.

    Nu ben ik momenteel nog erg vermoeid en heb sinds 4 weken extreme pijnlijke steken in het bot van mijn neus, boven mijn oog maar vooral rond de slaap boven het oor. De KNO denkt dat het komt ivm ontstoken slijmvlies maar ik maak mij erge zorgen of het niet is ernstigers is. Daarnaast heb ik ook zo lam gevoel in mijn benen alsof ik bijna geen kracht meer heb. Ik weet me echt geen raad meer en wordt door de artsen telkens maar afgescheept alsof het het een verkoudheid is. Wat ik zelf betwijfel omdat het nu al 6 maanden aan de gang is.

    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn of heeft iemand deze klachten ook gehad. Hopelijk stelt het mij wat meer gerust.

    Dankjewel alvast!

    Reageer
    #2

    Ik denk toch meer aan een chronisch vermoeidheids syndroom. Mogelijk dat een gz psycholoog je kan helpen het probleem op te lossen dan wel te verminderen. Succes.

    Reageer
    #3

    Ooit gedacht aan Sjögren syndroom?

    Reageer
Reageer op: Steken rond ogen en boven oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief