Verwijsbrief ziekenhuis

  • #1

    Hallo

    6 maanden geleden kreeg ik last van de nek, druk in het hoofd en een druk op de borst. Ik ben door mijn huisarts doorverwezen naar de Longarts. Die stelde als voorlopige diagnose ‘’astma’’. I.v.m de druk in mijn hoofd stuurde hij mij door naar de KNO-arts. Ik kreeg een ct-scan en hierop was te zien dat ik een sinusitis had, en ben ik eraan geopereerd. Ook had ik een middenoorontsteking.
    Nog steeds zijn de klachten waarvoor ik 6 maand geleden naar het ziekenhuis ging, aanwezig. Ook vandaag houdt ik het niet meer uit van de pijn. Er is een enorme bobbel in mijn nek gekomen wat volgens mij en een vriendin een verdikking van een bot is. Ook verdwijnt steeds mijn stem gelijkertijd met de nekklachten en heb ik soms verdikkingen in mijn kaak en slikklachten. En worden mijn vingerkootjes dikker en beginnen mijn knieën te kraken en op te zetten. Ook begint er steeds meer pijn te komen in mijn onderrug.
    Mijn huisarts scheept mij steeds af met ‘’spierpijn’’. De andere huisartsen zijn allemaal bezet, patiëntenstop. Hoe kan ik zonder verwijsbrief in het ziekenhuis komen?

    Groet Anne

    Reageer
    #2

    Toevoeging:
    Als ik nu aan mijn nek kom, voel ik het niet. Ik heb geen gevoel meer in mijn nek.. Het maakt mij best bang...

    Reageer
    #3

    Met acute klachten kun je gewoon naar de EHBO gaan. Ik zou het proberen. En anders terug naar je huisarts en eisen dat je doorverwezen wordt. Jij voelt zelf het best of er iets niet in orde is met je lichaam.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Verwijsbrief ziekenhuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief