opgezwollen klieren, kan hoofd niet bewegen

  • #1

    Hallo!
    Sinds meer dan een week (ik weet niet precies hoe lang) heb ik rare klachten in mijn hals.

    Het begon zeer onschuldig: Opgezwollen klieren aan de rechterkant.
    Ten eerste de lymfenklier, en vervolgens twee bulten recht onder mijn oor (die overigens ook pijn deden bij aanraking), en een bult boven mijn oor op mijn hoofd.
    Destijds dacht ik nog aan een griepvirus, en dat dit de reactie van mijn lichaam was om het virus zogezegd "weg te werken".

    Toen sloeg het dinsdag of woensdag ineens om naar mijn linker kant, en begon het erg pijn te doen.
    Het wordt nu steeds erger, zo erg dat ik mijn hoofd amper kan bewegen, dat mijn hoofd heel erg scheef staat naar links en dat de gehele linkerkant van mijn hals ontzettend opgezwollen is.

    Het rare is dat ik verder helemaal geen klachten heb. Er zijn verder nergens klieren opgezwollen, ik heb geen verstopte neus, geen koorts, geen hoofdpijn, geen keelpijn, niets. De rechterkant van mijn hals is nog steeds enigsinds opgezwollen, maar dit doet geen pijn.

    Ik ben van plan om hier maandag mee naar de huisarts te gaan, want hoewel ik verder geen klachten heb, is slapen en bijvoorbeeld drinken (ik kan mijn hoofd immers niet naar achteren doen, en mijn hoofd hangt opzij wat er voor zorgt dat het drinken uit mijn mond loopt), en dit is zeer hinderend.

    Verder is het opgezwollen stuk heel gevoelig voor aanraking, zo erg dat wanneer mijn grootvader het vanmorgen (heel voorzichtig) aanraakte, ik moest janken van de pijn (ik ben overigens 14 jaar oud).

    Nu wilde ik weten wat jullie hier van denken, zodat ik tenminste enig idee heb wat dit zou kunnen zijn voordat ik naar de huisarts ga.

    Reageer
    #2

    Hoi, wat heeft de huisarts geconstateerd? Gaat het al wat beter nu?

    Lana

    Reageer
Reageer op: opgezwollen klieren, kan hoofd niet bewegen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief