Nekpijn wordt steeds erger, duizelig en hoofdpijn

  • #1

    Hallo,
    Vorige week voor het slapen gaan kreeg ik een stekend gevoel aan de rechterkant van m'n gezicht, steken bij m'n oog en slaap en rare tintelingen. Paracetamol genomen en gewoon kunnen slapen.
    Nu heb ik sinds die tijd een rare nekpijn, loopt aan het einde van m'n schedel over de hele lengte van oor naar oor. Dacht dat het stijf was, dus met tijgerbalsem gaan smeren en n sjaal om. Nu een week later kan ik mijn hoofd bijna niet meer naar voren buigen van de pijn. Links of rechts draaien is ook erg pijnlijk, ook continu hevige hoofdpijn. Afgelopen zondag ook de hele dag last van tintelingen in m'n handen en armen.
    Nu ben ik een beetje in dubio wat te doen, heb vanmorgen de dokter gebeld omdat ik amper kon slapen. Nu moet ik donderdag terug bellen voor een afspraak want alles zat vol. Wil van alles doen maar weet uit gekkigheid niet meer hoe ik moet zitten of bewegen.

    Hoor graag jullie verhaal

    Reageer
    #2

    de fysio is vaak uitkomst bij zulke klachten,spreek uit ervaring.

    Reageer
    #3

    Fysio of chiropractor. Succes.

    Reageer
Reageer op: Nekpijn wordt steeds erger, duizelig en hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief