Duizelig, duizelig, duizelig……. b

  • #1

    Hoi allemaal!
    Op 't moment ben ik dom aan het zoeken naar wat ik kan hebben..

    * Ik ben de hele dag zweverig in mijn hoofd. Als ik zit en als ik mijn hoofd beweeg lijk ik het op te 'wekken'. Ik zie niet alles voor mijn ogen heen en weer draaien, maar heb het gevoel zelf te draaien.
    Ook heb ik het gevoel geen evenwicht te hebben met lopen.
    * Daarbij heb ik ook een constante hoge piep in mijn rechteroor, en ik heb ook het gevoel dat dit oor vol zit.. Maar ik ben bij de huisarts geweest en zij vertelde dat het oor er schoon uit ziet.

    Nu ben ik een hele angsthaas van mezelf.. Ik ga op internet kijken en ja hoor... ik kom terecht op een 'brughoektumor'. (Een tumor aan de brughoek = botje achter je evenwicht). Deze syptomen kenmerken dit tumortje. Pfff... ik helemaal in stress natuurlijk...

    Ben van de week bij een natuurarts geweest, zij heeft mij helemaal doorgemeten. Er kwamen meerdere dingen naar boven; een stoornis in mijn oor, stress en angst. De hersenen waren volgens haar allemaal goed.. Een geruststelling? Nee, niet echt, want hoort een brughoek daar ook bij? Maar goed, aan de andere kant weet ik dat er ook genoeg andere dingen zijn waarbij je deze klachten van mij kan hebben.. Alleen, ik wil zo graag de oorzaak weten.. Ik voel me dag in dag uit zweverig, vooral als ik bewogen heb, bijv. fietsen heb ik het gevoel in een achtbaan te zitten.
    Ben van de week bij de osteopaat geweest en hier kwamen ze nogal achter wat dingen; ik had m'n enkels scheef, onderrug scheef (door spanning), m'n nek vastzitten (ook door spanning), kaak zat vast enz... Over 3 weken moet ik hier heen, om te kijken of m'n klachten verminderd zijn.. Tot nu toe helaas nog niet..
    Maar ik hoorde van sommigen over tinnitus... Kunnen deze klachten van mij daar ook bij horen?
    Sommigen geven het ook op stress/spanning.. Dat heb ik ongetwijfeld, maar of je daar alles op kan geven?
    Overigens ben ik al vaak bij de dokter geweest -> bloed enzo is allemaal goed dus...
    Ik hoor graag van jullie!

    Reageer
    #2

    Klinkt meer als hyperventilatie

    Reageer
Reageer op: Duizelig, duizelig, duizelig……. b


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief