klier?

  • #1

    Ik heb al enige tijd last van m'n hals/nek, alleen aan de rechterkant. Links is niks aan de hand. Het begint ook steeds meer te trekken. Ik heb het idee dat mijn rechterkant van m'n gezicht( vlakbij m'n hals) ook wat dikker is dan de andere kant. Verder voel ik wel een beetje een opgezette klier, maar niet heel erg ofzo.
    Als ik vooroverbuig om iets te pakken begint het wel te kloppen aan de rechterkant. En 's avonds als ik ga slapen en lig op m'n rechterzijde dan voel ik de klier wel wat heen en weer schuiven in m'n hals.

    Weet iemand wat het is? En of ik naar de dokter moet gaan.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hallo, als je klachten niet vanzelf overgaan, laat dan de huisarts even kijken. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groet Thijs

    Reageer
    #3

    Ben gister naar de dokter geweest en het is gelukkig niks ernstigs. Gewoon een licht opgezwollen klier. Kan ook komen door tanden, kiezen of kaak. Dus als ik een keer naar de tandarts ga, laat ik daar gewoon ff checken of alles in m'n mond nog goed is:)

    Reageer
    #4

    En hij heeft gezegd dat het vanzelf weer over gaat?

    Reageer
    #5

    Ja het kan bijvoorbeeld een vorm van stress zijn, dat ie wat opzwelt, of dus door tanden en kiezen.
    In principe gaat het dus vanzelf weer over. Als het wel erger zou worden en de klier echt wat harder wordt, dan moet ik bij de dokter terug komen

    Reageer
Reageer op: klier?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief