Opgezette klieren in hals

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongedame van 22 jaar. Sinds oktober 2011 ongeveer voel ik verschillende opgezette klieren in mijn hals. Ik ben naar mijn huisarts geweest en ze zei me dat dit kan zijn door een infectie. Eind december heb ik mijn bloed laten onderzoeken, daaruit konden zij niets ernstig afleiden. Ik heb ook een echo laten uitvoeren.

    Ze hebben talrijke klieren gevonden van 1cm tot bijna 2 cm. (vooral aan de rechterkant) Achter mijn oor heb ik een kleintje en rechts onder mijn achterhoofd heb ik net een harde bult ontdekt. (ik weet niet zeker of die bult ook een lymfeklier is, want dat hebben ze niet nagekeken met de echo)

    Ik moet er wel bij zeggen dat ik heel veel hoofdpijn krijg vanuit dat bult achteraan. Ik zie het niet, maar het voelt wel dik aan. Hebben jullie ook zo'n bult achteraan, is dit normaal?

    Nu zijn we maart 2012 en ik voel nog steeds opgezette klieren in mijn hals, het drukt wel. Ik heb ook regelmatig oorpijn gepaard met hoofdpijn en drukkend gevoel in mijn nek. Bovendien word ik zeer snel moe, ik wil altijd maar liggen en slapen. Ook heb ik het gevoel dat mijn hart veel te snel klopt... Volgende week heb ik afspraak bij een specialist om dit verder te onderzoeken.

    Komt dit jullie bekend voor?? Wat kan dit zijn?

    Thanks,
    Groetjes

    Reageer
    #2

    ik heb daar ook al jaren last van ... ,aar bij mijn is de oorzaak me oor ben 2 keer geopereerd aan het oor was ook zeer slecht telkens als ik erg last van me oor krijg vaak dan een ontsteking omdat het chronisch is geworden komen er kliertjes bobbeltjes in me hals aan de kant van het slechte ook op ....

    dus bij mijn is het zuiver van het oor ..

    Reageer
    #3

    JA dat kan idd misschien ook het geval zijn bij mij. Ik heb al sinds mijn kinderjaren last van mijn oren. Heb eerst buisjes laten steken en 2 jr. geleden heb ik een operatie ondergaan aan mijn oor. Mijn trommelvlies was geperforeerd. Sinds de operatie heb ik geen last meer gehad van mijn oren. (zoals ontsteking en dergelijke)

    Als ik hoofdpijn heb, dan heb ik wel last van de drukkende klieren in mijn hals en oorpijn.
    Verder weet ik zeker dat het geen klierkoorts/schildklier is.

    Had je altijd last van opgezwollen klieren? Deden ze pijn? En hoe wisten ze dat dit door je oren kwam?

    Bedankt voor je reactie...

    Reageer
    #4

    Heeyvuk heb precies het zelfde als jou ik loop zeker meer als een half jaar met ook opgezettwn klieren in mijn hals! Al een paar x naar de dokter geweest en elke x word ik weg gestuurd dat is stress word er dan gezechtvik heb er erg veel last van wat jij zecht hoogdpijn oorpijn alleen maar moe ik zou zo heel de dag lunnen slapen! Nu ben ik dinsdag weer naar de dokter geweest weer laten kijken en heb al bijna 2 weken last van hoofdpijn ni heb ik diclofenac gekregen en dat helpt redelijk maar nu moet ik weer afbouwen naar2 pillen en nu begint het weer! Ook bloed geprikt ze zei er moet ergens een ontsteking zitte anders heb je geen opgezette klieren maar weer niks uitgekomen!! Nu ga ik maar weer een afspraak maken! Weet jij al meer? Groetjes

    Reageer
    #5

    De volgende keer dat je naar je huisarts gaat vraag dan eens of het niet Hodgin lymfoom kan zijn.

    Reageer
    #7

    Hoi,

     

    weet je ondertussen al wat het was?

     

    Groetjes

    anne

    Reageer
Reageer op: Opgezette klieren in hals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief