Langdurig opgezette klieren

  • #1

    Ik heb inmiddels sinds oktober 2011 opgezette klieren. Het begon rechts in mijn hals met een grote en rechts onder mijn kaak. Na zelf wat onderzocht te hebben kwam ik ook opgezette klieren tegen in mijn liezen en links in mijn hals. Ik ben ermee naar de huisarts gegaan en deze heeft er aan gevoeld maar zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik heb toch een bloedonderzoek gedaan en daar kwam niks uit. Na een aantal weken zaten de klieren er nog steeds en is er weer bloedonderzoek gedaan waar weer niks uit kwam. Na het derde bloedonderzoek bleek dat er al eerder toxoplasmose uit was gebleken maar de dokter dit niet gemeld had. Toch kwam er een vierde bloedonderzoek voor eventueel HIV omdat de klieren nog aanwezig waren.

    Kort samengevat heb ik na 4 onderzoeken te horen gekregen dat het geen HIV is en ik wel toxoplasmose had (waarschijnlijk in Azië opgelopen). Maar na ruim 4 maanden zitten de klieren er nog steeds en maak ik me toch zorgen. Is het normaal dat klieren zo lang zijn opgezet bij toxoplasmose of kan het toch iets anders zijn?

    Reageer
    #2

    Dit heb ik ook, meestal is het onschuldig en toont het aan dat je lichaam zijn werk doet. Als u nog meer symptonen krijgt, kunt u nog eens naar de huisarts gaan, ik heb ook al ruim 4 maanden last van een aantal opgezette klieren.
    Groetjes,
    Quincy

    Reageer
Reageer op: Langdurig opgezette klieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief