Brandende hoofd en andere klachten

  • #1

    Hallo

    Had een aantal vragen en hoopte dat mensen mij graag wat erover konden vertellen.

    Ik ben een jongen van 25 ben altijd gezond geweest drink af en toe rook niet.

    Maar sinds kort zit ik met bepaalde klachten het begon allemaal met me darmen hele die heel erg begonnen te borrelen echt bijna continue dan veranderde mijn ontlasting patroon dunner brijachtig ontlasting dan begonnen mijn gewrichten in eens met krakende geluiden het doet geen pijn maar kraken wel bij elke beweging en dan ook nog eens brandende hoofdpijn erbij aan me voorhoofd en wat daar boven en aan de zijkanten en achterhoofd en dit is de afgelopen 5weken 24/7 aanwezig ik slaap er mee en wordt er wakker mee en het is heel irritant want daardoor concentreer je veel minder en heb ik geen zin om wat te doen en ben absoluut niet vermoeid ofzo moet niet braken ben niet misselijk ma heb daardoor zin in nix pijnstillers helpen niet dus zit ik heel erg mee wat het kan zijn ben al 5 keer in de laatste weken naar de ha geweest complete bloedonderzoek gedaan alles was goed dan.

    Voor me darmen waar ik ook af en toe bloed en slijm bij heb is wat helder bloed en laatste keer heel veel slijm alleen maar slijm zonder ontlasting en geen bloed heb ik antibiotica kuur gekregen in verband met infectie volgens ha maar heb geen koorts of dergelijke gehad en heb ik ook sinds gister gelige diarree erbij en wilde morgen naar de ha voor een aanvraag van coloscopie onderzoek.Maar waar ik het meeste mee zit is toch wel mijn hoofd want is geen pijn maar echt meer een brandende gevoel en de dokter weet niet wat die er mee moet hij zegt dat het waarschijnlijk stress is maar ik zou niet weten waarom ja misshien omdat ik beetje pieker dat ik misshien iets ernstig aan me darmen heb ofzo ma dan vraag ik me af of het dan 5weken kan aanhouden?

    Oh ja met de kuur ben ik afgelopen vrijdag klaar mee en voor de rest weet dat het een rare en lange verhaal is maar wilden graag weten of er mensen zijn die dit ook mee gemaakt hebben vooral de krakende gewrichten en brandende hoofd vind ik een raadsel kan het wat met me darmen te maken hebben graag hoor ik de meningen van andere mensen en wat zei hierover denken.

    Bij voorbaat heel erg bedankt!!!!

    Vergeten te zeggen heb door me hoofd ook een wazig gevoel

    Reageer
    #2

    Krakende gewrichten zijn niet afwijkend. Een brandend gevoel in het hoofd en een wazig gevoel zijn aspecifieke klachten dat wil zeggen dat er geen specifieke ziekte is die dit zou kunnen veroorzaken. Meestal is de oorzaak zoals de huisarts al verteld heeft stress, angst vermoeidheid en spanningen. Ik zou me er niet al teveel zorgen over maken. Richt je op gezond leven, eten en drinken en voldoende rust en een evenwichtige dagindeling, dan zullen de klachten als er volgens jou geen aanleiding is en er verder geen nieuwe problemen naar voren komen vanzelf wel weer over gaan. Geen opvallende symptomen dus die zouden kunnen wijzen op iets ernstigs. Wel vervelend voor je, maar ik denk dat het vanzelf allemaal wel weer goedkomt. Het zou met de maag-darm infectie te maken gehad kunnen hebben misschien en daar gaat het beter mee met de medicijnen neem ik aan.

    Reageer
Reageer op: Brandende hoofd en andere klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief