wie kan mij helpen???

  • #1

    Beste mensen,
    Sinds 3 weken is voor het eerst mijn rechter lymfklier een beetje opgezwollen en er zit een druk op. Vorige week naar de huisart geweest en die constanteerde dat mijn trommelvlies een beetje ingetrokken was en mijn amandelen een beetje geiritteerd waren.
    Hij dacht aan een vekoudheid en ik kreeg een neusspray voorgeschreven.
    Nu ben ik dit jaar nog niet verkouden geweest, maar toch netjes de spray gebruikt.
    Sinds vorige week waren de klachten ineens over maar de volgende dag merkte ik dat mijn voortand ontstoken was, mijn tand klopte en als ik met mijn tong op het gehemelte drukte deed het ook een beetje pijn. (het betreft "een dode tand" dus wortelkanaalbehandeling gehad)
    Ik dus naar de tandarts maar die kon niet echt wat op de foto vinden en zei dat mijn tand eventueel getrokken moest worden en dat ze nade hand pas konden zeggen of het dan idd ontstoken was.
    Hmmm ook niet echt een oplossing.
    Nu zijn de tandklachten bijna weg, als ik nu druk is het nog licht gevoelig, maar nu voel ik mijn lymfklier in een keer weer....die druk dus.
    Wat kan het zijn? Ik ben zo bang dat het erg kan zijn en dat mijn tand er misschien helemaal niets mee te maken heeft en dat het misschien een reactie van iets is.
    Wie kan mij helpen? Zucht...Durf ook niet meer naar de dokter of tandarts...
    Bedankt voor het lezen en ik hoop dat iemand dit herkend of misschien raad heeft...

    Reageer
    #2

    tja, dit is lastig.
    lijkt toch echt een reactie op een ontsteking, niet op iets ernstigs.
    je kan dus nog even afwachten, maar als het niet weggaat dan toch terug naar de huisarts of als je tand gevoelig blijft naar de tandarts.

    sterkte, Brenda

    Reageer
    #3

    wat ik vergeten ben te vertellen, mijn amandelen zijn nog steeds geirriteerd, mijn huig heeft spikkeltjes en ik heb ook nu een druk op mijn oor.

    Reageer
Reageer op: wie kan mij helpen???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief