Combinatie van klachten

  • #1

    Ongeveer drie weken geleden begon ik mij futloos te voelen. Minder energie, lichte hoofdpijn, misselijkheid en keelpijn.
    Ongeveer twee dagen later was ik echt beroerd: mijn keel was dusdanig pijnlijk, dat ik gedurende 3 dagen nauwelijks kon slikken of praten. Ook kon ik slecht op mijn benen staan omdat mijn benen erg slap waren.
    Gewoon griep, dacht ik.
    Nog twee dagen later begon de hoofdpijn heftiger te worden, maar de keelpijn minder. De hoofdpijn concentreerde zich echter boven mijn linkeroog, bij mijn wenkbrauw. Toen toch maar (op zaterdag) naar de weekendarts gebeld. Hier werd aangegeven dat mijn klachten leken op een voorhoofdsholteontsteking, ik 3 keer 1000 mg paracetamol per dag moest nemen en driemaal per dag moest stomen.
    Ben dat meteen gaan doen.
    Helaas werd de hoofdpijn boven mijn linkeroog heftiger. De hoofdpijn was de hele dag aanwezig en soms had ik een dusdanige pijnaanval (welke gepaard ging met kloppen), dat mijn linkeroog erg rood werd en flink ging tranen.
    Toch door gegaan met stomen en paracetamol (hoewel ik er niet iedere dag zoveel hebt geslikt).
    De afgelopen week ben ik mij iets beter gaan voelen en weer aan het werk gegaan.
    Helaas bleven de hoofdpijn aanvallen ongeveer eens per dag aanhouden (op dat moment was ik ook even niet aanspreekbaar).

    Afgelopen dinsdagavond werd ik echter wederom erg beroerd. Ik heb meerdere malen gebraakt en had dusdanige diarree dat ik ieder half uur naar het toilet moest rennen om het nog te halen. Dit heeft de hele acht aangehouden.
    De volgende dag Norrit gehaald, waarop de diarree, gelukkig, is gestopt.
    De misselijkheid werd gelukkig ook minder, hoewel nog licht aanwezig (zonder braken tot gevolg).
    Wederom naar de huisarts gebeld, aangezien ik, voor mijn gevoel, al wel erg lang ziek was en er bovendien nieuwe klachten bij had gekregen.

    Bij de huisarts werd aangegeven dat ik waarschijnlijk een algehele virale infectie te pakken had en gewoon moest uitzieken.

    Overigens heb ik in de afgelopen drie weken geen koorts gehad.

    Inmiddels voel ik me iets beter, hoewel ik mij bij inspanning wederom misselijk voel en de hoofdpijn boven mijn linkeroog aanblijft.

    Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn of herkent iemand de klachten?
    Zou het bijvoorbeeld kunnen zijn dat ik inderdaad eerst een voorhoofdsholteontsteking had en er buikgriep bovenop heb gekregen?

    Ik ben maar zelden ziek en vind het dus vreemd te ervaren nu al zolang beroerd te zijn.

    Reageer
    #2

    Ik vind de verklaring van de huisarts aannemelijk. Gezien het feit de klachten vanzelf aan het afnemen zijn, wijst ook op een heftige virale infectie. Een virale KNO-infectie kan heftig verlopen, en laat het een waarschuwing zijn goed aan uw gezondheid en conditie te denken. Gelukkig gaat het alweer beter, en blijf dus zorgen voor een gezonde leefstijl.

    Reageer
Reageer op: Combinatie van klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief