Vertrouw het niet.

  • #1

    Hoi.

    Ik heb al meerdere vragen gesteld op dit forum maar t zit me toch niet lekker. Ik heb al een tijdje last van opgezwolle lymfeklieren. Heb er naar laten kijken en bloedonderzoeken gehad etc etc. Alles was goed en niet verontrustigs werd me verteld. Alleen nu is er een klacht bijgekomen. Mijn linker schouder, nek, en linkerdeel van mijn gezicht is aanzienlijk dikker. Zelfs mijn linkeroog is uit gaan puilen. Ook heb ik als ik mn mond ver open doe een rot gevoel in mijn kaak. En alleen aan de linkerkant! Als ik op de pijnlijke plek druk op myn kaak voel ik ook iets wegschieten. Dokter heeft me verteld dat mn lymfeklieren vanzelf weggaan. Maar er komen er alleen maar meer bij. Is een second opinion hier op zijn plaats?

    Reageer
    #2

    Als je er ongerust over bent en het niet los kunt laten, ga dan terug naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Er kan een onderliggend probleem zijn dus wel naar de dokter. Verder zijn er middelen die gunstig kunnen werken, bepaalde vitaminen en mineralen, als vitamine C en E en zink. Voor je hele weerstand is bijvoorbeeld ook vitamine D belangrijk. B12 is ook belangrijk bij vele klachten. Ook stress kwijt zien te raken.

    Reageer
Reageer op: Vertrouw het niet.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief