Verkouden, oorpijn en keelontsteking

  • #1

    Hoi allemaal!
    Ik ben vorige week verkouden in het vliegtuig gestapt. Dit ging met neusspray prima. Eenmaal hier in India dacht ik dat het weer over was dus zijn we excursies naar de bergen gaan maken (op zo'n 1,5 km hoogte). De volgende dag kreeg ik last van vocht achter m'n trommelvlies. Dat oor zit potdicht. Mijn andere oor niet maar die suist wel. Ook is de verkoudheid weer terug en tot overmaat van ramp heb ik nu een keelontsteking (tonsillitis).
    Ik ben al volop aan de zoutspray, pijnstillers en zout water spoelingen voor mijn keel. Ik gebruik trachitol voor de keelpijn. Hebben jullie alsjeblieft nog tips? Ik heb op een verkoudheid na nooit ergens last van en nu komt alles tegelijk. Het erge van alles is, over 4 dagen vlieg ik weer terug naar NL. Help!

    Reageer
    #2

    Veel meer kun je op dit moment niet doen. Gebruik in ieder geval neusspray voor de terugreis. Xylomethazoline 1mg/ml.  20 minuten voor het opstijgen en 20 minuten voor het landen.

    Reageer
Reageer op: Verkouden, oorpijn en keelontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief