Thailand geweest

  • #1

    Hallo ik ben naar thailand geweest heb 2x sex gehad maar niet onveilig, wel heb ik de meiden gevingerd en daarna zelf mijn condoom omgedaan. Ook heb ik gezoend maar niet getongzoend. Heb geen wondjes op mijn piemel of lip, de vrouwen ook niet. Wel had ik rond de 5 blaren op mijn voet maar die had ik gepleisterd en mijn sokken aangehouden.

    Ook heb ik 5/6 jaar extreem cannabis gebruikt(elke dag 3/4 gram) waarmee ik nu sinds 10 mee ben gestopt.

    2 dagen na de laatste sex in thailand werd ik wakker met enorme keelpijn als ik slikte, wel had ik rond de 10 biertjes gedronken en circa 15 sigaretten ge-kettingrookt.

    Wat mijn punt is ik heb veel symptomen van hiv (keelpijn, gewichtsverlies, mijn lymfeklieren bij mijn lies opgezwollen en in mijn rechterhals, had al vaker last van diaree en extreem nat zweten 's nachts.)

    Mijn huid is zoiezo al niet zo clean ik heb namelijk veel moedervlekken en pigment vlekken, maar volgens mij heb ik nu ook een extra vlek gekregen op mijn borst, en nu ook een wondje uit het niets wat mij helemaal paranoïde maakt.

    Ik ben eigelijk niet misselijk en heb ook niet echt last van hoofdpijn.

    Ik denk zelf dat het door de afkick komt van cannabis maar ben nu al 10/11 dagen clean, en ben nog steeds snel moe.

    Ik ga morgen naar de dokter om mij te laten testen op malaria en pfeiffer, ik merk ook hoe meer ik leest op internet hoe meer stress ik krijg, dus snap ook wel dus het misschien een inbeelding kan zijn, maar zal zeker met deze stress blijven tot de 4/6 weken voorbij zijn en mij kan laten testen

    Reageer
    #2

    Zien jullie de foto? ik kan hem niet zien maar misschien omdat ik niet ben ingelogd.

    Reageer
    #3

    Dat de foto niet is geplaatst kan aan het formaat liggen. Niet omdat je niet bent ingelogd.

    Met dat wat je beschreven hebt, kun je dus geen HIV krijgen. Ook een andere soa is eigenlijk zeer onwaarschijnlijk.

    Reageer
    #4

    Hier nog een poging

    Het gaat om dat rode kleine in het midden, dat heb ik vandaag gekregen en ik was al een paar dagen mijn mankementen aan het googelen dus dit maakt mij net nog wat meer onzeker.

    Om wat meer in te gaan op de sex, de 2de vrouw heeft wel mijn piemel aangeraakt(afgetrokken) na ongeveer 2 minuten dat ze haar eigen vagina aangeraakt heeft. En ik eigelijk een aantal keren direct na haar te vingeren mijn eigen piemel aangeraakt, maar niet dat mijn handen supernat waren.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Zo kun je echt geen HIV infectie oplopen.

    Ik zie alleen maar een klein wondje, niks bijzonders. Waarschijnlijk heb je je per ongeluk wat hard gekrabt of zo.. En doe andere vlek lijkt eigenlijk op een pigmentvlek

    Reageer
    #7

    Bedankt voor je reacties.

    Maar ik weet 100% dat het niet door te krabben komt, omdat ik namelijk een gevoelige huid heb, heb rond de 200 moedervlekken en daarom pas ik altijd op met krabben.

    En ben ook bijna zeker dat die pigmentvlek gekomen is 2 dagen na de laatste sex( op de dag dat ik me echt ellendig begon te voelen)

    Verder heb ook weinig evaring met sex dus ik denk dat, het echt in me hoofd zit en vooral met het stoppen van langdurig cannabis gebruik. Dus sorry als het een beetje sukkelig overkomt maar ben lang niet zo onzeker geweest wat eigelijk zou moeten verbeteren aangezien ik al bijna 12 dagen nu geen cannabis heb gerookt.

    Bedankt

    Reageer
    #8

    Dat is niet sukkelig !!
    Maar het stoppen met de cannabis zal zo wel wat negatieve gevolgen hebben. Overigens wel heel goed dat je ermee bent gestopt. daar heb ik wel respect voor.
    Zorg dat je veel water drinkt en iedere dag een stuk vers fruit eet. Dat helpt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt het is zelfs zo uit de hand gelopen dat ik geen dagbesteding had alleen blowen en gamen, en tijden 8 uur werk zelfs 3 tot 4 joints rookte wat ze eigelijk soort van accepteerde. Ik dacht echt ik moet naar een land waar ik geen wiet kan krijgen en hoge straffen zijn om er van af te komen.

    Wat zonde was dat ik de eerste dag mijn voeten vol met blaren had gelopen en eigelijk zo bang was om een virus op te lopen, dat ik totaal niet van de vrouwen heb kunnen genieten wat ik van te voren echt in mijn gedachte had om te doen. En ik was ook zonder enige inentingen vertrokken(niet slim) elke mug liet me stressen enz.

    Ik merkt echt dat goede adviezen van onder andere jou me echt helpen je beter te voelen. En googlen naar symptonen enzovoort je echt paranoide kunnen maken en stress bezorgen.

    Reageer
    #10

    Het is nou in ieder geval tijd, om die HIV angst achter je te laten en aan je "herstel" te werken. Het kan alleen maar beter worden!
    [quote]
    Wat zonde was dat ik de eerste dag mijn voeten vol met blaren had gelopen en eigelijk zo bang was om een virus op te lopen, dat ik totaal niet van de vrouwen heb kunnen genieten wat ik van te voren echt in mijn gedachte had om te doen. En ik was ook zonder enige inentingen vertrokken(niet slim) elke mug liet me stressen enz.[/quote]vervelend natuurlijk. Maar misschien ook wel goed. Als je misschien wel "los" was gegaan, had je wellicht wel wat opgelopen...

    Reageer
Reageer op: Thailand geweest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief