Ik ben een stresskip. Kans op soa?

  • #1

    Ik ben een man van 19 jaar en ik heb vrijdag nacht onveilige seks gehad met een meisje. Ze slikt de pil. Om het nog even erger te maken ging ze vreemd met mij (dit is eens en nooit meer ik heb helemaal geen zin in al dit gedoe namelijk). Zij en haar vriend hebben zich voordat ze zonder condoom seks hadden laten testen op soa's en hadden beide nergens last van.

    Zo'n test sluit echter hiv niet uit. Gevolg? Ik schiet in de stress. Beetje karma dit wel. In de 5 maanden dat ze een relatie hebben heeft geen van beide de conversiegriep of andere gekke symptomen gehad.

    Ik weet dat een test natuurlijk als enige 100% zekerheid geeft maar dat kan pas over een paar maanden.

    Moet ik me zorgen maken? Zou het zonde vinden om van 1 ongeloofelijk onverstandige en beschamende actie mijn hele leven last te hebben.

    Bedankt voor uw antwoord alvast en een fijn weekend nog!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je vooral niet meteen in de stress moet schieten. De kans op een andere soa is groter. Ik denk dat de kans op HIV toch wel klein is.
    Je zou een test kunnen laten doen bij 4 weken na het contact.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie!

    Zo'n test kan toch pas na 3 maanden gedaan worden?
    Althans ik dacht dat ik dat had gelezen op internet

    Reageer
    #4

    Er kan al bij 4 weken een betrouwbare test worden gedaan. Alleen is protocol om die dan na 3 maanden nog eens te herhalen.

    Reageer
Reageer op: Ik ben een stresskip. Kans op soa?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief